Witam
Osoby z łatwym dostępem do wiurów,siana,morzliwość załorzenia DG.Chętnie słurzy pomocom,przy uruchomieniu produkcji.
Pozdrawiam.
|
Produkcja sciułki dla małych zwierząt. |
Produkcja sciułki dla małych zwierząt.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Osoby z łatwym dostępem do wiurów,siana,morzliwość załorzenia DG.Chętnie słurzy pomocom,przy uruchomieniu produkcji. Pozdrawiam.
Ile można na tym zarobić i czy jest zbyt???
Granic zarobku niema.Tak na spokojnie,bez pospiechu, jeden człowiek od 3 do20 tys PLN,miesięcznie.Zbyt zalerzy od ceny ,wyobrażni:giełda,sklepy zoo,hurtowni.
ale sklepy maja juz swoich dostawców więc wątpie żeby sie opłacało....
Napisz coś więcej na prv.
W branże jestem przeszło 10 lat i co nie co wiem na ten temat,za mną ponad 20 pakowarek,wlasnoręcznie zrobionych,przestudiowany kurs izotermicznej obróbki drewna i jeszcze dużo różnych spraw .
Proponuję założenie stowarzyszenia producentów sciólki dla małych zwierząt. Nie wiem jaki teraz warunek założenia,5-8 osób myśle wystarczy i ORGANIZACJA EKSPORTU.W tym widze rozwiązanie problemów nowopowstałych producentów,a markietingu uczyć się na bieżąco(ważno żeby w środku wyglądało lepiej jak zewnącz ,co się nieraz praktykuje), ciężko pierwszy rok.Co jakijś czas "X" firm pada,a"Y" powstaje ,a ziemia się kręci. Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja sciułki dla małych zwierząt.": - Produkcja karmy dla zwierzat. - Produkcja klatek dla zwierząt - Produkcja przynęty wędkarskich, pasz dla zwierząt? - hotel dla zwierząt - Trociny dla zwierząt!
• Strona 1 z 1
|
|