|
Produkcja siatki do gładzi |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam ostatnio zastanawiam sie nad produkcja siatki do gładzi, z tego co wiem co koszty na start nie byly by takie duze koszt zlozenia pieca do wypiekania pare rolek siatki farby do znaczenia siatek o roznych grubosciach i foli w ktora zawija wyprodukowane siatki. pisze tu bo moze ktos ma doswiadczenie w takiej produkcji i moglby cos podpowiedziec przyblizyc ceny wkladu w rozwuj takiej dzialalnosci. pozdrawiam!
A ciekawości ile kosztuje metr takiej siatki ? Robi sie ją z PP,PCV czy polietylen ?
ale to nie jest istotne z czego zrobiona siatka kupujesz gotowa na rolkach pozniej ja tniesz na rozne formaty wypiekasz zaznaczasz farba i pakujesz w folie
Brmi prosto, bardzo prosto, powiedzałbym że aż za prosto żeby było takie opłacalne. A gdzie planowałbyć ja sprzedawać ?
wiadomo jakie jest teraz zapotrzebowanie na materialy budowalane siatki mogly by byc sprzedawane do sklepow budowlanych hurtowni rowniez do indywidualnych klijetow w mojej okolicy sa dwie takie produkcje i nawet bardzo dobrze prosperuja. wie moze ktos cos wiecej na ten temat???
|
|