witam
jestem producentem wszystkich narzedzi do wyrobu siatki ogrodzeniowej(tulei zwyklych i do automatu, nozyc do ciecia drutu). jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt
|
Produkcja siatki ogrodzeniowej - strona 4 |
Produkcja siatki ogrodzeniowej
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam
jestem producentem wszystkich narzedzi do wyrobu siatki ogrodzeniowej(tulei zwyklych i do automatu, nozyc do ciecia drutu). jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt
witam wszystkich ktorzy zainteresowani sa produkcja siatki ogrodzeniowej chętnie doradzę oraz zdradzę tajniki produkcji pomogę w zbycie oraz w kupnie taniego drutu sprzedaje nowe maszyny do produkcji siatki oraz jej powlekania prosciarki przewijarki itp nr 515778968
Proszę o pomoc przy uzyskaniu danych na temat uruchomienia produkcji siatki ogrodzeniowej, potrzebuje sprawdzonych kontaktów dotyczących zakupu drutu / najlepiej z łódzkiego bądź wielkopolskiego /. Mam pytanie jeszcze do producentów czy warto się za to zabierać, czy da się troszkę zarobić na tym /robiłem własny biznes plan, ale chodzi mi też o opinie kogoś kto w tym już troszkę siedzi :))) Za każdą najmniejszą pomoc bardzo dziękuję. Jeśli ktoś z państwa ma jakąś propozycję handlową to proszę o kontakt.
było, poszukaj na forum
Groszowe zyski i czekanie na klienta.
U mnie w okolicy gość siedzi i czeka na klienta i dopiero produkuje pod zamówienie. Nie zamraża gotówki.
Kolego ja tez myslalem nad tym interesem ale zrezygnowalem po przemysleniu, oczywiscie niechce cie zniechecac..ale rynek raczej jest tym zapchany, musisz byc konkurencyjny jesli chcesz wejsc na ten rynek, pozatym malo ludzi robi juz ogrodzenia z siatki,wiekszosc woli ogrodzenia z kamienia lub kute..pozatym maszyny sa tanie ale zeby robic szybko potrzebujesz troche praktyki bo z tego co czytalem to niejest takie proste..mozesz sprobowac uderzyc do firm budowlanych poniewaz budowy czasem sa grodzone taka siatka...drut najllepiej byloby sprowadzac w wiekszych ilosciach z zagranicy bo jakosc polskiego drutu niejest rrewelacyjna...ale zycze powodzenia w koncu do odwaznych swiat nalezy....
Witam wszystkich własnie kupilem maszynę do siatki no i chcialbym się dowiedzieć czy ma ktoś jakieś namiary na tani drut w województwie pomorskim .Z góry dzękuję i pozdrawiam.
witam.
zastanawiam się nad kupnem maszyny do siatki ogrodzeniowej, i też prosiłbym o namiary na tani drut, i może ktoś jest obeznany na rynku UK, wiem że teraz jest kryzys:( ale wiecznie nie będzie trwał. pozdrawiam wszystkich.
Witam. Zastanawiam się nad produkcją siatki ogrodzeniowej. Gdyby ktoś kto początki ma już za sobą mógł podzielić się wiadomościami w tym temacie będę wdzięczna.
WITAM !
ZASTANAWIAM SIĘ NAD URUCHOMIENIEM PRODUKCJI SIATKI OGRODZENIOWEJ.PROWADZĘ JEDNOOSOBOWĄ DZIAŁALNOŚC GOSPODARCZĄ W BRANŻY BUDOWLANEJ. NA POCZĄTEK CHCIAŁBYM ABY TO BYŁO DODATKOWE ZRÓDŁO DOCHODU,(rozumiecie- mam wykonać ogrodzenie ,to sprzedaje klientowi własną siatkę)ALE JEŻELI INTERES SIĘ ROZKRĘCI TO CHCIAŁBYM ZAJMOWAĆ SIĘ GŁÓWNIE TYM.CHCIAŁBYM KUPIC MASZYNE DO SIATKI.MOŻE KTOŚ MA NAMIARY NA TAKĄ MASZYNĘ? PROSZĘ TEŻ O NAMIARY NA DOBRY DRUT.
temat jest juz rozwiniety na forum
Witam serdecznie moge polecic ta osobe ktora robi maszyny do robienia siatki oto link sam od tej osoby kupiłem i jestem bardzo zadowolony sprzedajacy sprzedaje rowniez słupki i drutu (ocynkowany i powlekany PRODUCENT! ) z dowozem w atrakcyjnej cenie oto link do aukcji : http://www.allegro.pl/item748341138_mas ... iatka.html
Najlepiej samemu zadzwonic i porozmawiac bo warto człowiek 26lat w branzy a wiec wie co sie z czym je. oto jego numer : Krzysztof Pikorski Tel.603070207 Prosze odpisac jezeli ktos zakupi. ps. jest rowniez na etapie robienia zwijarki do siatki ktora bedzie rowniez liczyc oczka a wiec nic nie pozostanie jak deptac i odcinac drut. pozdrawiam
Witam. Ostatnio zainteresowala mnie inwestycja w maszyny do produkcji siatki. Narazie zbieram potrzebne informacje. Jezeli ktos umialby odpowiedziec na moje pytania, to bylbym wdzieczny:
1. Ile kg drutu potrzeba do wyprodukowania 1m2 siatki (sam ocynk i powlekany), 2. Jaka cene dac na poczatek za 1m (h 1,5m) siatki, zeby byla ona troche nizsza niz u konkurencji, 3. Jakich slimakow uzywa sie najczesciej i ktore najlepiej kupic na start, 4. Jakiej grubosci drutu uzywa sie najczesciej (sam ocynk i powlekany), 5. Ile tak na prawde mb (h 1,5m) siatki mozna wyprodukowac przez 8h (ile na poczatku i ile przy pełnej wprawie), biorac pod uwage produkcje na maszynie tradycyjnej. Odp prosze kierowac na priv. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Jeśli można proszę również o takowe informacje.
Pozdrawiam
jest na tym forum gościu który tłucze ten temat baaaardzo długo i chyba zajmuje się też sprzedażą tychże urządzeń. a temat jest tak obszerny że dowiecie się wszystkiego. pozdro
Sprawdź również podobne tematy:
- Produkcja i montaż siatki ogrodzeniowej.
- Produkcja gwoździ, siatki ogrodzeniowej - Produkcja siatki ogrodzeniowej- od innej strony - Drut do siatki ogrodzeniowej - Rozpoczęcie produkcji siatki ogrodzeniowej - Produkcja siatki i/lub gwozdzi - Produkcja siatki do gładzi - PRODUKCJA SIATKI ZBROJENIOWEJ DO POSADZKI - PRODUKCJA SIATKI OGRODZENIOWE, PANELOWEJ, NAROŻNIKÓ ALUMINIO Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|