Witam .Mam pomysł na biznes . A mianowicie jak w temacie produkcja soków i napoju lekko-alkoholowego.
I teraz o co chodzi. Mam wydaje mi się świetny pomysł na nową markę soku. Tak naprawde nie chodzi mi o jakiś konkretny smak . I przyjąłem że będzie to sok ponieważ lubie soki.
Chciałbym sie dowiedzieć czy orientuje się ktoś ile kosztuje rozpoczęcie takiej działalności. I na początek nie musi to być jakaś fabryka. Jestem zielny w tym temacie dlatego poruszam tą sprawe tutaj. Czy produkcja to musi byc odrazu jakaś duża fabryka ? Mój pomysł jest świetny pod wzgledem marketingowym i doskonale by sie przyjął wśród młodych ludzi w wieku od nastolatków do 30 lat. Nie chce zabardzo zdradzać szczegółów ale tak jak mówie nawet sam smak jest tutaj mniej istotny b wychodze z założenia że ma to być co ludzie polubią ze względu marketing i pomysł. Powiedzmy sobie szczerze mówiąc o smakach czy sok pomarańczowy fortuna róźni się jakoś bardzo od innego ?? To jeśli chodzi o sok.
Mój pomysł na napój jest jeszcze ciekawszy ponieważ tutaj już smak i sama mixtura sie liczy . Ale i marketing też byłby bardzo ważny. Zwracam uwagę w pomysłach na firme na markting i reklame ponieważ studiuje psychologie i uważam że jest ona tutaj bardoz wązna i naprawde może zdziałać cuda jeśli chodzi o sprzedaż.
Wracając d szczegółow . To byłby napój na bazie pewnego drinka ale zmodyfikowany. Byłaby originalna nazwa, mógłby byc sprzedawany w marketach i sama forma byłaby podobna do takich napojów jak te smirnofy itp...
Jak myslicie ile na początek na małą skale potrzba by pieniędzy żeby otworzyć taki biznes ?