|
Produkcja sprzetu kulturystycznego |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Przeglądając allegro.pl znalazłem sporo sprzętu tego typu robionego....ręcznie. Generalnie pomysł nie wydaje mi się być głupi ze względu na koszta startowe. A na sprzedaży jet kilku krotne przebicie.Co o tym sądzicie? Wiadomo że tego typu sprzęt na siłownie nie trafi na allegro konkurencja ale obniżenie ceny o około 30 zł ? Czekam na opinie
a jaki to miałby być sprzęt? chcesz wykonać ławeczkę? sztangę? atlas? jak to ma wyglądać?
nie przejdzie to!! JAk ktoś chce to sam sobie to zrobi !!
sprzęt sportowy musi mieć atesty
Kilka lat temu razem z kumplem zajelismy sie produkcja laweczek inwestujac w to naprawde smieszne pieniadze. Lawki sprzedawalismy tylko na allegro. Pare miesiecy pozniej relacje miedzy mna a kumplem troche sie skomplikowaly i musielismy sie rozstac. Kolega w dalszym ciagu produkuje laweczki przyczym mala firemka zamienila sie teraz w spora firme i zarabia z tego co widze duze pieniadze a handluje wylacznie na allegro. Tak wiec jak masz mozliwosc ( lokal, narzedzia )to bierz sie za to.
Dla mnie wydaje się to interesujący pomysł. Sam mam ławeczkę do ćwiczeń własnej roboty i jestem z niej bardzo zadowolony. Jest wykonana jak normalna ławka która można kupić w sklepie.
Jeżeli masz jakiś warsztat albo chociaż garaż i narzędzie to możesz spróbować przeciez wyrtarczy kupić tylko materiały.
dobry pomysl ale na allegro nie zarobisz zarobisz sprubuj na gieldach samochodowych ida jak swierze buleczki pod warunkiem ze cena przystepna
|
|