Działalnośc ta opiera się głównie na produkcji/post produkcji video, animacji, wizualizacji i video prezentacji.
Poczatkowo była to dzialalnośc czysto artystyczna. Obecnie udało mi się pozyskac sporo komercyjnych klientów.
Wraz z kolegami po fachu stanowimy jedyną w Polsce ekipę produkcji telewizyjnej dla Fashion TV.
Ponadto otrzymaliśmy zlecenia od Vistuli-Wulczanki, Fashion Magazine i różnych agencji modelek.
Zrealizowaliśmy zamówienia na animacje dla takich firm jak: Hitachi, Campari.
Współpracuję stale z kilkoma klubami muzycznymi w Warszawie, dla których robię regularnie wizualizacjie.
Zleceń jest coraz wiecej. Do współpracy zapraszam znajomych ze środowiska artystycznego w charakterze operatorów, montazystów, grafików, muzyków.
Nasi klienci są zadowoleni z naszych usług, polecają nas innym, co skutkuje coraz większą ilością zleceń.
Największy nasz problem to brak własnego profesjonalnego sprzętu niezbędnego do świadczenia naszych usług, przez co większośc wpływów zmuszeni jesteśmy wydawac na jego wypozyczanie.
Możliwości rozwoju i zwiększeniea dochodów mamy zatem znacznie ograniczone.
Miesięczne koszty wypożyczania starczyłyby w zupełności na spłatę kredytu i bieżące inwestycje.
Mam przygotowany biznes plan, znalazlem dogodny kredyt inwestycyjny w BGK
i spełniam wszystkie warunki do przyznania mi go. Nie mam jednak drugiego poręczyciela.
Na początek wystarczyłoby 25000 zł. Taki zastrzyk finansowy pozwoliłby mi wystartowac z formalną działalnością. Resztę inwestycji pokryłbym z bierzących przychodów.
Czy funkcjonują w Polsce instytucje poręcząjace w takich sytuacjah, czy też istnieją jakieś inne mozliwosci sfinansowania takiej inwestycji?
Pozdrawiam
Artur Juzryk