|
Produkcja ubranek dla psow oraz innych wierzat |
Produkcja ubranek dla psow oraz innych wierzat
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wpadl mi wlasnie do glowy pomysl produkcji ubranek dla zwiezat co o nim myslicie drodzy forumowicze?
za dużo tego na rynku
Tak zgadzam sie jest tego duzo na rynku ale zeby np zatrudnic jedna szwczke i wszystko co wyprodukuje sprzedawac na gieldach typu e-bay i allegro?
Ubranka dla psów to zbyt małe pojęcie.
Rozwinąłbym to w sposób ogromny. Jeśli możesz odezwij się na GG 1388209 Mam kilka ciekawych pomysłów
wiecie co szyjcie sobie ubranka na ptaki, najlepiej wiecie które.
Nie męczcie zwierząt, nie wiecie ze zwierzęta to nie ludzie, im nie potrzeba ubrań, to dla nich męka, zastanów sie jak by któegoś z was ubrać np. w "prezerwatywę". Pozdrawiam
Coraz więcej jest producentów ubranek. Wypowiadało się na ten temat na różnych forach wiele osób, ale nawet niektóre psy muszą mieć ocieplane ubranka na zimę. Nawet kojarząc psy pociągowe Husky, Alaskan Malamut, czy choćby Samojed mają "buciki" na nogi, żeby nie odmroziły się. Co do Twojego zdania jest ono nie słuszne. Chyba, że mówisz o psach większych, bo co do yorków wystarczy wpisać w google ubranka dla yorków i masz na pierwszej stornie 9 sklepów sprzedających i chwalących je sobie. Rozmawiałem z autorem postu więc wiem :-) prawda Łukaszu. A na tym kończe, bo wybieram się właśnie do kościoła :]
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Produkcja ubranek dla psow oraz innych wierzat": - Stolarnia, produkcja mebli i innych - Produkcja Odznak/identyfikatorów imiennych i innych - założenie hodowli psów - hodowla psów - Import ubranek - Co do ubranek dziecięcych
• Strona 1 z 1
|
|