|
Produkcja wkładów do zniczy |
Produkcja wkładów do zniczy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mój pomysł na biznes przedstawia się tak chciał bym się zająć produkcją wkładów do zniczy gdyż mam dostęp do tub i surowców po bardzo przyzwoitych cenach chciał bym to wykorzystac tylko nie wiem jakie są proporcje mieszania tych składników,jak optymalnie wszystko produkować,jakie są tajniki itp jeżeli ktoś zajmował się już tą branża prosze bardzo o kontakt mój numer gg 8963540 lub o wypowiedz na forum
wydaje mi sie ze za duza konkurencja jest w tej branzy. w mojej okolicy kilka osob zaczelo sie w to bawic i po ok roku pozamykali interesy
No a produkcja świeczek zapachowych??
tajniki ?
największą tajemnicą jest cena 1zł w detalu jaka cena jest w hucie netto ? czy na tym jeszcze można ,,przyciąć "? pisał ktoś ze sie firmy pozamykały , no i nie dziwne chyba skoro rekiny biorą z chin i się ich nie przeskoczy ale zeby znów nie było ze tylko krytykuję oczywiscie RÓB jak najbardziej , DZIAŁAJ świetny pomysł
sprzedam prasę ręczną do wkładów 400szt na godz. oraz kocioł do roztapiania parafiny 889 826 409
masz pytania odnośnie biznesu to pisz,dzwoń... pzdr
Sprawdź również podobne tematy:
- Produkcja tub do wkładów do zniczy
- Mam dojście do tanich zniczy i wkładów - PRODUCENT ZNICZY I WKŁADÓW NAWIAŻE WSPÓŁPRACĘ - Posiadam dojście do tanich zniczy i wkładów - Mam dojście do tanich zniczy i wkładów. Szukam inwestora - Produkcja zniczy - Produkcja zniczy - Produkcja zniczy olejowych - Produkcja świec ( nie zniczy ) Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|