|
Produkcje wyswietlaczy LED |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Od kilku miesiecy chodzi mi po glowie pomysl na wlasny biznes i chyba jest coraz blizszy realizacji. Chodzi mi o produkcje wyswietlaczy LED. Takich np.jak te: http://www.data-display.com/datadis-new ... =19&lng=pl . Jednak niestety brak mi technologii, mam powierzchnie na ktorej by to mozna bylo wytwarzac, z organizacja tez by nie bylo problemu. Jestem pewien duzych zyskow. Ma ktos moze jakies artykuly na ten temat?
Moze spruboj jeszcze rozszerzyć swoją ofertę o inne systemy ledowe o ile się na tym znasz np.podłogi ledowe czy systemy do wizualizacji ekrany ledowe ,ja korzystam z usług takich firm dostarczaja mi takie systemy na organizowane ewenty jak i innym agencja artystycznym a koszt wyporzyczenia czegos takiego to czasem pare tysiecy zlotych ,tak samo robimy za niedlugo kolejna instalacje stałą w lokalu mianowicie podloge ledową na parkiecie ,oni to wszystko własnie tworza sami a taki parkiet czy tez staly ekran ledowy to dla odbiorcy koszt w granicach 10000-20000 czyli chyba warto .Pozdrawiam
|
|