Witam,
od ponad dwoch lat zajmuje sie profesjonalnie handlem zagranicznym (e
eksport oraz import), ktory jest jednoczesnie moja pasja i pozwala
najpelniej realizowac posiadany przeze mnie zakres kompetencji. Droge rozpoczynalem
jako asystent dzialu eksportu poprzez export managera (kierownika regionalnego),
skonczywczy na product managerze/kierowniku sekcji eksportu. Posiadam doswiadczenie w zakresie
zarzadzania rynkami eksportowymi, budowa od podstaw sieci dystrybucji i zarzadzania nia,
prowadzeniem dokumentacji eksportowej, doswiadczenie w obsludze klientow sieciowych
(sieci DIY i hurtownie) w Europie Zachodniej, duze doswiadczenie na tzw. rynkach
wschodzących (kraje Europy Poludniowo-Wschodniej, Kazachstan, Turcja, Bliski Wschod),a
takze importem (Turcja, Chiny). Moje atuty to: doswiadczenie w rozwoju i zarzadzaniu
eksportem, znajomosc branzy techniczno-sanitarnej oraz w srednim stopniu tekstylnej,
bardzo dobra znajomosc technich sprzedazy, bardzo dobra znajomosc technik importu
i rynkow producenckich w Turcji i Azji Poludniowo-Wschodniej, jako uzupelnienie
dyplom magistra i plynna znajomosc 5 jezykow obcych. Obecnie pracuje jako product
manager/kierownik sekcji eksportu, na chwile rozwazam zmiane branzy i dalszy rozwoj zawodowy
w zwiazku z czym rozwazylbym propozycje wspolpracy odnosnie budowy / zarzadzania sekcja eksportu,
bslugam budowa i rozwoj importu firmy. Jestem osoba rzetelna i profesjonalna.
Chetnie odpowiem na wszelkie pytania, sluze rowniez CV oraz dokumentami referencyjnymi.
W razie zainteresowani prosze o kontakt: abg@o2.pl