|
Prognozy sieciami neuronowymi:) |
Prognozy sieciami neuronowymi:)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, co myślicie o prognozowaniu przyszłych wyników sieciami neuronowymi? Jaki procent sprzwdzalności prognozy odpowiadał by Wam? Wogóle, czy serwis wyłącznie z prognozami ekonomicznymi, narazie wig20 docelowo wszystkie spółki i indeksy światowe byłby dobrym pomysłem? Oczywiście wszystko oparte o sztuczną inteligencję(od razu mówię że osiągam bardzo dobre wyniki prognoz w zależności od zastosowanego modelu ekonomicznego:) proszzę o wypowiedź
Pomysł ciekawy, jeśli tylko "sprawdzalny". "procent sprawdzalności prognozy"? Najlepiej 100% "Zaprognozuj" mi proszę poziom WIG20 na każdy dzień przyszłego tygodnia, najlepiej w dniu dzisiejszym, max jutro. Jestem ciekawy wyniku. Jeśli możesz również wykonać prognozy cen: baryłki ropy, węgla, złota i walut ( USD, EUR, CHF i GBP ), prośba również o podanie ich przyszłego poziomu, najlepiej na każdy dzień zaczynając od jutra. :) Przejmę giełdy i "FOREX" z Twoją pomocą.
sprawdzalność:
75% przewidze czy spadnnie czy wzrośnie plus minus 1% przewidzę przyszłe notowania wig20, wyniki przy najprostszym modelu:) np dzis wig20 na zakonczeniu 2280,4:)
jadę w łyk- ent na grzyby
no i na łyk ent tez czy mozna sprawdzic jaka bedzie prognoza i czy cos znajdę ?
Każdy bez sieci neuronowych jest w stanie przewidzieć, czy kurs wzrośnie czy spadnie z dokładnością do 50% :-)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Prognozy sieciami neuronowymi:)": - Prognozy sprzedaży - AKCJE - POTWIERDZENIA PROGNOZY - Prognozy dla krajów Bałtyckich - Prognozy rynkowe na 2011r - jakie są prognozy dla zł Polskiego ? czy warto .....
• Strona 1 z 1
|
|