|
Program do drykowania(wystawiania) faktur |
Program do drykowania(wystawiania) faktur
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
własnie zakładam działalnosc i potrzebuje jakis prosty dobry program do wystawiania faktur, wiem ze sa takowe programy darmowe mozna je z internetu sciagnac tylko nie wiem jaki wybrac zeby byl dobry, prosze o pomoc
Zależy do czego - ile fraktur. Ja osobiście korzystam z programu fakturka.
druczek
Polecam program wfirma, w podstawowej wersji za darmo.
Wersja darmowa zawiera katalog kontrahentów, towarów, dwa szablony faktur, możliwość wstawienia logo firmy oraz możliwość oznaczania która faktura została opłacona (i na jaką kwotę).
dzieki, sprubuje
sprawdź elaboro, dla małych firm jest za darmo
Przetestuj sobie program do faktur Faktura Small Business na stronie producenta mozna pobrac wersje demo... Ja uzywam i jestem zadowolony.
polecam również firmowepapiery fajny prosty program darmowy lub bardzo tani w zależności od ilości fv wystawianych przez firmę.
Ja korzystam z programu do wystawiania faktur online - efaktury.org. Program jest darmowy, bardzo prosty, posiada bazę kontrahentów, produktów oraz logo firmy na fakturze, mi w zupełności wystarcza. Do małej firmy nie znam nic lepszego, chociaż przetestowałem już wiele programów.
Także polecam. Small Business można dostosować do własnych potrzeb instalując odpowiedni moduł (lub zestaw modułów). Klienci sobie chwalą. btw. Witam wszystkich :) to mój pierwszy post na Szanownym Forum :)
Prosty - Infakt
W dodatku darmowy i szybko wystawiam nim faktury. Ostatnio się nawet zastanawiam nad ich nową usługa biura księgowego z kurierem pod drzwi.
Prosty, przyzwoity i tani program do fakturowania to Commerbusiness Fakturowanie. Pobierzesz go z Internetu wpisując w Google hasło "Commerbusiness".
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Program do drykowania(wystawiania) faktur": - Program do faktur - Program do faktur VAT - Jaki program do faktur ? - Program do wystawiania Faktur - Program do wystawiania Faktur
• Strona 1 z 1
|
|