|
Program do faktur - strona 2 |
Program do faktur
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Można pomyśleć nad Subiektem
Polesam program Faktura Small Business firmy mega-tech
Polecam program do faktur Faktura Small Business
elaboro online, masz dodatkowo sklep i wiele innych fajnych rzeczy
A czy musi być jakiś program czy można sobie np zrobić taką aplikację w Office? Można przecież w Exelu pisać FV i prowadzić magazyn.
Ja właśnie w excelu piszę. Zrobiłem sobie formułkę i program wszystko mi sam wylicza. Niestety, ma to swoje wady: trzeba pilnować numerów fakur oraz ręcznie wpisywać należność słownie.
Jak dużo wcześniej pisali przedmówcy, sensowną opcją wydaje się faktura online, np.:
http://faktura.egrupa.pl/invoice/ Ale - szczerze - nie znam kogoś, kto używa. Ciekawi mnie w sumie, czy ktoś z nas, tu, na biznesforum.pl, stale korzysta z takich programików. Kto wie - może od przyszłego roku zrezygnuję przy wystawianiu faktur z tego badziewnego excela...
witam!
do wystawiania faktur używam darmowego programy Faktura 1! plus (tgsoft kropka pl/) jak dla mnie jest wystarczający, można z niego drukowac przelewy podatku, zus itp...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Program do faktur - strona 2": - Program do faktur VAT - Jaki program do faktur ? - Program do wystawiania Faktur - Program do wystawiania Faktur - darmowy program do faktur
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|