|
Program do księgowości, fakturowanie. Proszę o poradę. - strona 2 |
Program do księgowości, fakturowanie. Proszę o poradę.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Nie miałem przyjemności współpracować jeszcze z PC DOC'IEM. ae z tego co się orientuję, to jest to rzetelna firma. Biorą bardzo niskie stawki za swoje usługi, bo głównie pracują zdalnie, więc nie ponoszą kosztów związanych z dojazdami itp.
Witam wszystkich.
Polecam fajny pakiet programów firmy Streamsoft z Zielonej Góry. Chyba na stronie producenta można pobrać demo. Pozdrawiam.
Czy wiecie na jakich programach fakturujących pracują w PC doc? tych programów na rynku jest strasznie dużo... czy to oznacza, że PC doc ma podpisaną umowę z jakimiś producentami, czy dobiera oprogramowanie jak im się żywnie podoba?
Tego nie wiem. Wątpię jednak, bo u mnie instalowali darmowe oprogramowanie. Sprawdza się w 100% i jest w pełni wystarczające jak na moje niewielkie potrzeby.
A od czego na przykłada zależy koszt oprogramowania, które optymalnie użyte byłoby w mojej firmie? Z tego co się orientuję, to większość programów do faktur jest darmowa w najprostszej formie, a jakieś dodatkowe udogodnienia (rozumiem, że przydatne w większych firmach) są odpowiednio płatne. Czy powinnam brać pod uwagę koszt tych poszczególnych rozszerzeń, czy myśleć dopiero o tym, kiedy przyjdzie taka potrzeba?
Jeżeli ktoś z Państwa byłby zainteresowany zakupem lub testami oprogramowania firmy LeftHand, to istnieje możliwość skorzystania z pomocy technicznej podczas testów oraz wynegocjowania atrakcyjnych cen.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Program do księgowości, fakturowanie. Proszę o poradę. - strona 2": - Program do księgowości - Jaki program do prowadzenia samemu księgowości?! - prosze o porade - 25tys zl prosze o porade - Proszę o wyrozumiałośc i poradę :]
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|