Zastanawiam się, jak zarobić na programach partnerskich, aby nie mieć kłopotów z fiskusem. Nie jestem jeszcze pełnoletni, ale chciałbym zacząć zarabiać. Poradźcie coś...
A może macie inne pomysły na pieniądze dla nastolatka?
|
Program partnerski dla 14-latka |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Zastanawiam się, jak zarobić na programach partnerskich, aby nie mieć kłopotów z fiskusem. Nie jestem jeszcze pełnoletni, ale chciałbym zacząć zarabiać. Poradźcie coś...
A może macie inne pomysły na pieniądze dla nastolatka?
poczytaj to
sa jeszcze platne maila ale na tym nic nie zarobisz,jestes mlody i pojetny wiec moze nauczyl bys sie robic strony www ,na tym mogl bys juz troszke zarobic ale tu wchodzi glownie inwencja tworcza. o przypomnialem sobie, tibia.com granie to dla Ciebie pewnie przyjemnosc.Zobacz jakie sa ceny wirtualnych przedmiotow i postaci na allegro z tej gry.Potrafia niezle zaskoczyc,ale temu trzeba poswiecic troche czasu.
Zacząłem budować dwie strony www.
o jakiej tematyce?
z Tibia to nie byl zart,na tym mozna powaznie zarobic,ale widze ze Ty jestes jakims dojrzalym 14-latkiem. zobacz to
Nigdy nie grałem w Tibie :grin: .
Tematyka jednej strony to biznes, inwestowanie. Drugi jest portal internetowy (cały czas zastanawiam się nad czymś nowym, aby nie mieć konkurencji z onetem itp.).
Szczerze rozbawiles mnie troche tym ze pracujesz nad portalem internetowym,nie wiem moze jestes specjalnie uzdolniony albo masz kontakt z internetem od 4 lat,ale to troche irracjonalne samemu stworzyc portal internetowy na dodatek Twoj chce konkurowac z onetem.
Co do strony biznesowej to wiem o co Ci chodzi,chcesz zrobic serwis o pp,zarabianiu itd,nie zarobisz na nim.Poniewaz ta tematyke cechuje duza konkurencja i mala klikalnosc na reklamy,wiem bo tez myslalem tak jak Ty.
Zauważ, że większość cen, które tam można zobaczyć to tylko pobożne życzenia wystawiających. Towar jest tyle wart ile ktoś chce za niego zapłacić.
A co do tej konkurencji dla onetu to też mie zaskoczyłeś :mrgreen: No ale cóż: POWODZENIA!!
ja dalem link (wyszukiwanie zaawansowane)tibia plus 150zl+, ale uwierz mi na tym zarabiaja ludzie po 40,wiem bo kiedys gralem,bogate dzieci nie moga do niczego sami dojsc wiec wydaja pieniadze.
Właśnie nie chcę konkurować z Onetem, próbuję wymyśleć coś innego, coś czego onet nie ma.
A co do tego uzdolnienia znam tylko htmla. Wszystkie skrypty ściągam z neta :smile:
|
|