|
Program partnerski firmy hostingowej |
Program partnerski firmy hostingowej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Programy partnerskie
Autor
Wiadomość
O programach partnerskich i prognozowanych z nich zarobkach słyszy się wiele. Jednakże czy słyszeliście kiedyś o programie partnerskim firmy hostingowej ? Ostatnio znalazłem taką ofertę świadczoną przez firmę ITL. Patrząc na proponowany udział w zarobkach nie jest źle. Ale co wy o tym myślicie ? Czy warto spróbować ?
nazwa.pl ma chyba jakiś program partnerski. Kwestia do sprawdzenia.
Co do opłacalności. Trudno określić, ale na pewno na pojedynczej transakcji zarobisz więcej niż gdybyś uczestniczył w innym programie partnerskim. Ale pewnie będzie ich mniej. Nie zauważyłem jednak aby było duże parcie na takie programy, więc raczej one się po prostu nie opłacają i ludzie wolą zarabiać w innych. Ardeum_pl - Agencja Marketingowa
Wiele firm hostingowych ma swój pp. Jak się ma stronę zbliżoną tematycznie to można próbować czemu nie. Program partnerski jak każdy inny. Jak się ma odpowiednią grupę docelową to można się w to bawić.
Ja spotkałem się z kilkoma firmami w tym dwiema najpopularniejszymi w Polsce czyli nazwa i home. Obie oferują "pp".
Jednak wybrałem program partnerski firmy amerykańskiej, samo zarabianie w tym programie odbywa się od pierwszego dnia działania i pierwszej pozyskanej osoby, osoba ta jest już na stałe naszym klientem. Po uzyskaniu większej ilości klientów wyrabiamy sobie dochód pasywny. Sam plan marketingowy jest genialny i każdemu polecam. Więcej info na priv. Pozdrawiam
Wg. mni9e to sa najgorsi na rynku 20zł netto za domenę i jeszcze do tego 99zł za przedłożenie ?? ludzie w masternet.pl macie 12 netto za rejestracje a potem 45 netto za przedłużenie. A serwery ?? jedna wielka kaszanka nawet bloga bym na nich nie postawił; zwłaszcza przy ich jakości porównywanej do ceny
Cóż pomyślałem że nie mam nic do stracenia i "wszedłem w ten program". Poczytałem również wasze komentarze i porównując z nimi dotychczasową "współpracę" z ITL mogę stwierdzić że nie jest źle. Przykładowo"
@ masterkamil46: tutaj również pozyskana osoba jest na stale naszym klientem @ neurito: jeżeli wiadomość była kierowana pod moim adresem, to muszę się częściowo nie zgodzić. Szczególnie jeżeli chodzi o stabilność ich serwerów. Nie wiem czy piszesz tak, bo ta firma Ci w czymś podpadła czy jest ku temu inny powód. Właśnie ten fakt (dobrej stabilności i jakości ich serwerów) przede wszystkim pozwolił mi przyciągnąć 3 klientów. Nie wiem czy jest to dużo,czy mało, ale na żadnym innym programie partnerskim w którym uczestniczyłem nie udało mi się jeszcze zarobić większych pieniędzy. Pozdrawiam i nasłuchuję dalej :) Może ktoś jeszcze odkryje jakąś lepsza oferte na którą może być większy popyt
ja bym polecił HotFile .com
Programy partnerskie przy odpowiednim ich wykorzystaniu mogą zapewnić nam całkiem niezły pasywny dochód. To prawda. Powinniśmy je dobierać głownie pod kątem tematyki prezentowanej na naszej stronie/forum. Wtedy prawdopodobieństwo zysku jest niezłe.
mwpol: całkiem niezłe warunki oferuje ten pp firmy ITL, który podałeś. Może warto było by poświęcić trochę więcej czasu i miejsca na stronie by baner (lub inna forma reklamy) był bardziej zauważalny i zacząć osiągać wyższe profity ? W PP tak jest, że z początku musimy włożyć dosyć sporo wkładu pracy, by potem przy jej minimalnym nakładzie osiągać jakże miłe nam profity ;)
Czy ma ktoś doświadczenie z home? (polecaj home - niestety nie mogę z powodu braku dostatecznej ilości postów dodawać linków)
PP ITL faktycznie prezentuje się na pierwszy rzut oka nader interesująco. Czar jednak pryska, gdy czytam w regulaminie promocji pkt. 8 i 9. Jeśli ktoś ma witrynę www zrzeszającą "wyznawców" raczej będzie się bał wpuścić ich na minę, jaką jest taka "promocja". Mimo faktycznie niezłych zarobków, które mogą powstać przy współpracy z ITL.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Program partnerski firmy hostingowej": - Czy to Program Partnerski? - program partnerski PP - Program Partnerski - Program partnerski - Program partnerski
• Strona 1 z 1
|
|