|
Program partnerski |
Program partnerski
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Programy partnerskie
Autor
Wiadomość
Witam. Mógłby mi ktoś napisać o co w tym chodzi? Nie znam się na tym a chciałabym poznać od początku. Z góry dziękuję.
Nie chcę być nieuprzejmy, ale czy nie łatwiej zapytać Google?
programpartnerski.net -jest tam troche informacji, tylko nie wiem na ile beda one zrozumiale dla poczatkujacego. Poczytaj a jak beda jakies pytania to smialo ;)
Możesz skorzystać z mojego kursu o programach partnerskich dla początkujących. Link podam na pw ;)
Jestem pewny, że po tych 8 lekcjach będziesz już wiedział czym są programy partnerskie i jak w nich zarabiać.
W takim wielkim skrótem :
* Program partnerski to umowa polegająca na współpracy między sprzedawcą/usługodawcą a partnerem. * Program partnerski to dodatkowa droga do zwiększenia sprzedaży witryny internetowej poprzez sieć partnerów współpracujących z dana firmą. * Program partnerski to sposób zarabiania/dorabiania pieniędzy na stronie internetowej.
w dziedzinie programów partnerskich przydatne oprócz google strony dedykowane działaniom biznesowym i tu choćby małe naprowadzenie o start-upie sieci Afiliant
możesz teraz śledzić też informacje rownież na startups antywebie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Program partnerski": - Czy to Program Partnerski? - program partnerski PP - Program Partnerski - Program partnerski - Program partnerski
• Strona 1 z 1
|
|