|
Program Pierwszy Biznes - strona 2 |
Program Pierwszy Biznes
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Znacie jakieś dobre strony internetowych hurtowni gdzie opłaca sie kupowac towar ?
Osób które dorobiły się milionów zaczynając w taki sposób jak Ty to próbujesz robić nie ma:) One po prostu nie istnieją ;) Musisz mieć pomysł a nie liczyć na gotowe ;)
Witam wszystkich serdecznie. Mam dwadzieścia lat i zastanawiam się nad rozpoczęciem jakiejś działalności zarobkowej, która pozwoliła by mi się usamodzielnić. Obecnie jestem na etapie zawierania umowy jako agent ubezpieczeniowy z jednym z towarzystem ubezpieczeniowym. Zastanawiam się także nad rozpoczęciem innej działalności którą będę mógł prowadzić jednocześnie z pracą agenta. Zaznaczam, że jestem młodym człowiekiem i nie dysponuję własnym nakładem finansowym. Pozdrawiam Monte Christo.
Witam .
Zastanawiam się od dłuższego czasu , jaki rozpocząć biznes .. Dziś dostałem wiadomość od znajomego że w centrum miasta jest lokal do wynajęcia . 20 m2 . za cenę 550 zl + media . hmm Miasto liczy około 16 670 osób. dane z 2007 r . Przed lokalem jest parking dla 20 samochodów . kapitał jaki posiadam to około 25 tys . Jak myślicie jaka firma będzie najlepsza ? Myślałem o sklep komputerowy ale wpisując w google dowiedziałem się że jest 10 firm zajmujących się komputerami , serwis sprzedaż . Sklep obuwniczy ale także jest ich conajmniej 10 Co o tym myślicie ? Jakieś propozycje ?
Prawdę mówiąc wydaje mi się to zły pomysł - komputery i elektronika.
Mam ponad 20 lat i w moim mieście wciąż jest za mało miejsc gdzie można DOBRZE i STOSUNKOWO TANIO zjeść np: do 10 PLN. Osobiście preferuje kebaba i chodzę systematycznie do lokalu, gdzie kebab kosztuje 10 PLN. Ale to jest duża sztuka z mięsem, warzywami, sosem. Ja proszę zawsze także o FETĘ dodatkowo. Dla osób, którzy nie wiedzą to taki słony ser. PS: Może poszukasz jakiejś zaniedbanej piwnicy. W moim mieście taka piwnica została przerobiona na knajpkę dla studentów. Można tam pograć w bilard, rzutki, wypić piwo, pogadać.
hmmm może to dobry pomysł ale ...
musiał bym zatrudnić minimum 2 osoby a to już kolejne koszty ...druga sprawa wydaję mi się że jest tam za mało miejsca na taki biznes . aa jeśli chodzi o piwnice no to w centrum nic nie znajdę . Dzięki za info napewno to jeszcze rozważę . Może jakieś inne propozycje ?
trochę mały 20mkw a gdzie to jest gdzieś przy głównej drodze?
ma to jakieś zaplecze sanitarne?
http://www.pk.linux.gda.pl/feta/feta.html Teraz wiesz więcej na temat sera „Feta” !:) !:) !:)
lokal jest przy trasie . w centrum . Lokal podzielony na 2 pomieszczenia razem 20 m 2 .. powiem szczerze że nie mam pojęcia na dobry biznes w tym miejscu .
Witam wszystkich
Mam pytanie w związku z programem "Pierwszy Biznes" a konkretnie z pożyczką udzielaną na ten cel przez Bank Gospodarstwa Krajowego. Mianowicie czy jest szansa dostania takiej pożyczki jeżeli chciała bym założyć firmę w branży, w której nie mam wykształcenia ani doświadczenia?? Chciałam starać się o dotacje z UP ale powiedzieli mi że mogę otrzymać ją tylko na rozpoczęcie działalności w branży, w której mam jakiekolwiek doświadczenie lub wykształcenie. Orientuje się ktoś czy z tymi pożyczkami jest tak samo, czy może mam jakieś szanse ?? proszę o pomoc
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Program Pierwszy Biznes - strona 2": - Program pierwszy biznes - szkolenia - Mój pierwszy biznes - Pierwszy biznes - pierwszy biznes praca - Pieniądze na pierwszy biznes.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|