|
Program21 |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
czy ktos bral udzial w programie 21!!prosze piszcie na czym ta praca polega!!ile mozna zarobic!!!
szczerze to nic nie mozna zarobic ten program sie juz dawno skonczyl no chyba ze to nie jest ta piramida o ktorej mysle
pozdrawiam
Polecam Program 21 Jeśli chcesz stracić swój czas i piniądze.
dobrze myslisz to jest ten program ;) chcial ktos odemnie wyciagnac 25 zeta lol ale ja sie nie dalem pozdrawiam
oj panowie panowie... głupoty gadacie.
1. to nie jest piramida! piramida jest wtedy jak ktoś haruje w necie a ty zarabiasz na nim, a w p21 tak nie jest. zarabiasz tylko na swoim kliencie, a to co on robi to już nie twój interes i nie masz z tego zysku. nie wierzycie?? wbijcie na wikipedie i znajdźcie hasło: piramida finansowa a szczeny wam opadna 2. p21 sie jeszcze nie skonczyl i wszystko wskazuje na to ze sie szybko nie skończy :) przecież p21 to setki tysięcy klientów w całej polsce i zeby przestał istnieć wszysty musieli by sie dogadac i zrezygnować jednocześnie, co jest raczej niemozliwe :) 3 trzecia sprawa to zarobki.... jeżeli ktoś myśli ze jak da 10 ogłoszeń na tydzień to zarobi miliony, otóż nie... tutaj najważniejsza jest systematyczność, jeżeli codziennie dajesz określoną liczbe ogłoszeń i umiesz zorganizować swój czas to już masz zysk... tak więc te wszystkie opinie są poprostu od jakich lamerów którzy myśla ze stana sie milionerami a widac zielonego pojęcia nie maja o p21 :D hehe pozdro na p21-maniaków :P ojojoj
zxca, to ja chyba myle "programy". mozesz napisac o co w tym chodzi?
nie wiem czy mylisz, czy nie bo wątpie żeby istniał drugi taki program, no chyba żę pod inną nazwą. wg mnie mówimy o tym samych systemach zarabiania, tylko że co niektórzy nie są połapani w tym i odradzają wszystkim a sami nawet nie spróbowali. ja jestem w tym ponad pół roku i nie narzekam... z resztą jakiego wynagrodzenia można wymagać za spędzanie 1-2 godz dziennie przez własnym kompem?? wg nie raczej niedużego, ale na to już każdy sam powinien so bie odpowiedziec
pozdro
|
|