|
Programy dla nowej firmy- co polecacie? |
Programy dla nowej firmy- co polecacie?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Jak ktoś zaczyna działalność od poczatku- jakie programy mogłyby mu pomóc? Jakieś biurowe, do prowadzenia biznesu, może żeby prowadzić sobie książkę przychodów i rozchodów - co mi polecicie? tylko nie jakies strasznie drogie poprosze
Jak mogę zasugerować to jest taki pakiet z officem i programem do fakturowania zrobiony wspólnie przez Microsoft, AliorBank i jest tam program księgowy dla małych firm szybkafaktura
Pakiet nazywa sie Wirtualne Biuro Z szybkiejfaktury korzystam a reszta też jest warta uwagi szczególnie jak zaczynasz
Witam, myślę, że musisz pamiętać o uporządkowanej kadrze, żeby była jakoś skatalogowana. Jeśli już podejmiesz jakieś projekty warto, aby były w jakiś oszacowane koszty itp., no a oczywiście później trzeba pamiętać o fakturach. Znalazłem w internecie program www.esme.pl możesz spróbować, bo jest bezpłatny przez miesiąc korzystania, więc nie poniesiesz żadnych kosztów :).
Przesiądź się na Linuxa z Windowsa to będziesz miał wszystkie programy za darmo łącznie z systemem operacyjnym.
Dla nowej firmy to rozwiązanie idealne po drugie masz spokój z wirusami, rootkitami i innymi dziadostwem. Co potrzebujesz? Czasu żeby nauczyć się nowego systemu operacyjnego. Ja mam Ubuntu od 5 lat i jestem zadowolony i na pewno nigdy nie wrócę do oprogramowania Billa G. Pozdrawiam Krzysztof
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Programy dla nowej firmy- co polecacie?": - Jakie są tanie (polecacie) programy do sklep internetowych? - LINKI SPONSOROWANE, POZYCJONOWANIE - Jakie firmy polecacie? - jaki bank dla nowej firmy pierwsze mojej firmy - Programy do prowadzenia firmy - kredyt dla nowej firmy
• Strona 1 z 1
|
|