|
Projekt sklepu odzieżowego. |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam, w najbliższym czasie otwieram sklep z odzieżą nową i używaną. Chciałbym jak każdy aby mój sklep wyglądał wyjątkowo. Mam jako taki pomysł na logo sklepu i kolory jakie mają być użyte. Ale chciałbym, aby mi to ktoś oryginalnie urządził. Dobrał meble i inne akcesoria jakich potrzebuje. Mniej więcej mam swoje pomysły ale wolałbym żeby doradził mi specjalista. Czy możecie kogoś sprawdzonego polecić, może kogoś kto świadczył Wam takie usługi? Może ktoś z Was ma jakieś ciekawe pomysły na urządzenie takiego sklepu. Chciałbym aby w moim Salonie Odzeży wisiały na ścianach zdjęcia lub obrazki modeli i modelek w ładnych i modnych ciuchach. Gdzie mogę coś takiego dostać? Szukałem w sieci i nic nie mogę znaleźć. Z góry dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Jarosław Guzek
Salon Mody z odzieza nowa i uzywana ? Moze wartoby to jeszcze przemyslec ? To mniej wiecej tak jak otworzyc sklep z jablkami i ogryzkami. Jesli nowe to nie uzywane.
Otóż przemyśłaem to już i wydaję mi się że to dobry pomysł. Ta odzież nowa to tzw. outlet, końcówki serii, nadwyżki magazynowe itd. W wielu miejscach sprzedaje się to razem z odzieżą używaną (u mnie będzie to odzież bardzo dobrej jakości tzw cream).
|
|