|
Projektoanie wnętrz - reklama klient detaliczny |
Projektoanie wnętrz - reklama klient detaliczny
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
j/w prowadzę firmę od roku, w zasadzie wykonywany zawód przeze mnie z założenia się nie reklamuje gdyż zazwyczaj ( jak do tej pory ) działamy z polecenia. Na brak zamówień nie narzekamy, lecz chcieli byśmy znacząco poszerzyć wachlarz proponowanych usług i do zasadniczej roli w naszej działalności jaką jest projektowanie wnętrz chcieli byśmy wprowadzić kompleksowe zaopatrzenie w produkty. Chciał bym skupić się na wąskiej grupie usług a mianowicie na kompleksowej obsłudze klienta detalicznego w zakresie pomocy doradczej, oraz zaopatrzeniu w produkty potrzebne do remontu łazienki. Jest to niezmiernie uciążliwy aspekt prac remontowych, a z doświadczenia ponad kilkunastoletniego wiem że remont łazienki jest niezmiernie kosztowny, a za razem uciążliwy w procesie jej budowy czy remontu. Podyktowane jest to już na początku problemem z wyborem materiału odpowiedniego, potem zaopatrzenia ( w trakcie również domawiania ) towaru i wreszcie współpraca wykonawcza. Mam spore doświadczenie w tej branży i kilka projektów kompleksowo już zrobiliśmy, z opinii klientów wynika, że jest to doskonała forma pomocy w realizacji takiej inwestycji. Mam więc prośbę do was, którzy zajmujecie się profesjonalnie reklamą, wiem do kogo mam skierować ją lecz nie mam pojęcia jak to ubrać. Nie chciał bym przeznaczyć na to dużych środków, gdyż jak wiemy firma na rozruchu raczej nie świeci kasą lecz jej poszukuje. Za wszelkie cenne informacje będę niezmiernie wdzięczny.
Warto skorzystać z usług drukarni. Pomogę w tej kwestii. Po otrzymaniu materiałów reklamowych samemu poroznosić, po klatkach schodowych, bądź wrzucać do skrzynek w domkach jednorodzinnych, lub skorzystać z innych usług oferowanych przez drukarnie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Projektoanie wnętrz - reklama klient detaliczny": - Hurtownia i sklep detaliczny z kosmetykami samochodowymi - Projektowanie i aranżacja wnętrz - architekt wnętrz - Klient Serwis - f.VAT i klient nie płaci???? - Tajemniczy klient
• Strona 1 z 1
|
|