Hej,
Mam bardzo ciekawy pomysł na własną firmę dotyczący reklamy. Miał by on polegać na puszczaniu materiałów wideo na szybie w witrynach sklepu przez projektor. Pomysł wydaje się być fajny i nowoczesny nie szpecił by witryny tak jak telewizory. Tylko nie wiem na jakiej miałby on działać zasadzie... że ja wypożyczam sprzęt do sklepu... czy taki, że ja sprzedaje sprzęt.... co się bardziej opłaca? Projektor musiałby być albo przywiercony do sufitu (trochę głupota... nie każdy chce sobie szpecić/niszczyć lokum) albo stał by on na odpowiedniej wysokości dzięki stojakowi wtedy nie ma brzydkich dziur w suficie i całe zamieszania z montażem. W witrynie leciała by reklama sklepu... I tu jest już kolejny problem... Bo ja bym się tym nie zajmował... bo nie umiem tworzyć animacji... chyba żebym wszedł w spółę z kolegą który się tym zajmuje.
Jeden zestaw kosztował by ok 4 tyś... jaka cena wypożyczenia była by rozsądna (1. cena za samo wypożyczenie 2. cena z wypożyczeniem i stworzeniem reklamy)
Byłby to fajny pomysł dla sieciówek. Sklepów, banków, restauracji, wszystkiego. Z kim należy rozmawiać? z szefami? menadżerami? czy może z osobami które sa w sklepie...?
Trochę nie ten temat takie 2 w 1 :) Proszę o odp. troszkę się narajałem tym pomysłem :^^