Myślałem, że zawodowy copywriter nie używa sformułowań typu "ktoś tu kręci", ale widocznie jest to efekt dziesięcioletniego doświadczenia.
A jakie sformułowanie byłoby lepsze?
Po pierwsze, nasza nazwa Kreowanie.pl została stworzona w celu praktycznym, ponieważ działamy tylko na rynku internetowym, więc promując nazwę Agencji, promujemy zarazem jej adres, jest to znana metoda, z której korzystają wszystkie duże portale, jak Money.pl, Interia.pl itd.
No sorry, ale nie rób porównania twojej witryny z money.pl czy interia.pl, bo nie ma nawet czego porównywać.
Przyznam szczerze, że rozglądam się za firmą, która stworzy dla mnie logo i całą otoczkę z tym związaną. Na twój post trafiłem przypadkowo i z ciekawości wszedłem na stronę kreowanie.pl. Wystarczyło kilka sekund na ocenę tej "niby profesjonalnej" firmy. Dziękuję, ale ja bym nie skorzystał nawet za 0 zł.
Tym bardziej, że wasze portfolio po prostu poraża kreatywnością, nie wspominając już o samej stronie.
Nie odbieraj tego jako mój atak na ciebie, bo absolutnie nie chcę tego robić. Chodzi mi o to, że nie znoszę ludzi, którzy swoją pracę nazywają PROFESJONALIZMEM a daaaaaaleko im do tego.
Nasz copywriter pracuje zawodowo w realnej Agencji Reklamowej, jest to osoba, która ma trochę wolnego czasu i zgodziła się przy symbolicznym wynagrodzeniu, wykonywać dla nas zlecenia.
To może przez to symboliczne wynagrodzenie jest tak "kreatywny".
Nasza strona, jest dla klientów, a nie do podziwiania i zachwycania się.
A niby gdzie twój klient ma zobaczyć twoje prace??? To tak, jakby "super krawiec" sprzedawał swoje garnitury szyte na miarę, nie mając nawet ich zdjęcia a tylko mówiąc klientom, że jego projekty są super profesjonalne.
Portfolio nie było od roku aktualizowane, ponieważ nie mamy na to czasu, dostaje zbyt dużo zleceń, a w Agencji pracuje nas tylko pięć osób.
Jak dla mnie 5 osób to jest "aż pieć" a nie "tylko pięć".
Cena 69zł za stworzenie nazwy firmy, jest to symboliczne wynagrodzenia dla copywritera, który zgodził się z nami współpracować z uwagi na naszą bliską znajomość. Rozumiemy, że osoby otwierające swój własny biznes, muszą oszczędzać na wszystkim, nie chcemy dopuścić, aby byli zmuszeni oszczędzać na budowaniu swojego wizerunku, dlatego oferujemy swoje usługi w tak niskich cenach. Pani zapewne, zażądała za swoją pracę 690zł i przez to klient musiałby zrezygnować. Pieniądze to nie wszystko i nie wszyscy są nastawieni na zysk, niektórzy chcą po prostu pomagać innym w reklamie, bo lubią to co robią i nie jest to ich podstawowe źródło dochodu. Radzę się nad tym zastanowić.
Ok, to te swoje oferty próbuj sprzedać na Allegro, a nie wmawiaj tu ludziom, że za 69zł będą mieć profesjonalne logo.