|
Prośba |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Prośba o podpowiedź mieszkam w 300tys mieście płn wsch Polska posiadam plac ok 400m utwardzony w kostce do tego jakieś pomieszczenie na biuro ok 20m.kw. posesja znajduje się jakieś 100m od drogi przy bazarze.Przeczytałem tu jakieś 30 stron forum[oczywiście ciekawe b.]ale dalej nic nie wiem.Pozdrawiam :).
Ale co byś chciał wiedzieć ??? nie zadałeś pytania, nie otrzymasz odpowiedzi ;)
a tak na poważnie, otwórz komis samochodowy, zrób konkurencję dla bazaru, zrób parking, może coniedzielny jarmark staroci lub sztuczne lodowisko w zimie, może skład opałowy lub odkryty skład budowlany, może postój dla taksówek bagażowych lub mini wesołe misateczko :) Ryszard
Dzięki, myślałem o auto komisie ale naprzeciw bazaru na głównej ulicy właśnie otworzono ,moja ulica odchodzi jakieś ok 100 metrow od głównej/czyli tamta lokalizacja lepsza/ o składzie tez myślałem typu brykiet ale to raczej nie jest cało roczne.
Ryszard, a skład budowlany to co masz na myśli?
tu masz co nieco napisane o składzie budowlanym
hurtownia-materialow-budowlanych-vt8909.html
Ciekawy link ,oczywiście kwestia pierwszoplanowa to kasa może skombinowałbym ledwie 40 tys.jakieś rynny coś co może leżeć bez wiaty?/bo to spory koszt/
A sprzedaż jakiś maszyn budowlanych np. używanych typu mini koparki ,inne wie ktoś coś o takim rynku?
|
|