proste szycie toreb
Witam państwa ponownie . Wpadłem na pomysł udostepnienia odpłatnie ale nie koniecznie za gotówkę technologi szycia toreb z polistylenu ,torby wielokrotnego użutku świetny pomysl teraz kiedy markety wycofują się z reklamówek. Praca jest prosta inwestycja nie wielka a zatrunienie czyli popyt na towar przez conajmniej 9 miesięcy. Technologie którą mam do zaoferowania to ciecie na gorąco i wszystko co potrzebne domowym prostym sposobem , zbyt zapewniony Moge się tym zająć i nie oszukuje że na tym nie zarobie , mogę tylko udostępnić technologie odpłatnie ale szybko sie to wam zwróci . Nie mówie tu o torbach z eko tkaniny tylko coś mocniejszego. Materiał jest w częstochowie ale podam gdzie jest jeszcze jego dystrybucja.Pomysł nie jest nowy ale skoro dostałem tyle telefonów z ofertą współpracy to podejme ten temat Jest to dobre zajecie dla osób które wychowują dzieci lub z innych powodów i nie mogą sie za bardzo oddalać od domu Produkt jest już rozreklamowany po całym kraju wiec łatwo się będzie go sprzedawać