chcialbym poleprzyc jej wizerunek i mysle tu o zastosowaniu bialych ramek pod tekstem przedstawie pzyklad zrobiony w paintcie

|
Prosze o pomoc przy tworzeniu strony... |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
Witam o tostron testowa
chcialbym poleprzyc jej wizerunek i mysle tu o zastosowaniu bialych ramek pod tekstem przedstawie pzyklad zrobiony w paintcie ![]()
Jakaś delikatna grafika oraz ciemne litery na jasnym tle byłyby lepsze.
Zgadzam sie z Toba mf, chcem zrobic ten filoecik jako tlo ale zeby wszedzie gdzie jeszt tekst robic takie rameczki i tam zeby tlo bylo biale a kolor czcionki to sie jeszcze zobaczy,tylko nie bardzo wiem jak zrobic takie rameczki i tu jest kolowrotek pogrzebany:D
Merytorycznie strona mi sie nie podoba. Kolejna "strona" z PP zlotych mysli.
Gdyby dotyczyla czegos innego to z checia dalbym Ci mase wartosciowych porad. W obecnym przypadku tylko kilka: - nie uzywaj takiej czcionki w lewym menu (comic sans?) - czcionka jest za mala (11px?) - uzywaj prawdziwych linkow a nie tinyurl.com (po co oszukiwac?) Zielczi, jak dla mnie to robisz kolejna strone w stylu CNEB czy SzkolaHakerow.pl PS. Nie sprawdzalem zrodla strony dlatego tez czcionke i rozmiar zgadywalem.
wcale nie przecz tem co mylisz esiuo mojej stronie bo t prawda,tylko ze to jest jedynie podstrona na temat pp,a ogolnie chcem stworzyc strone na ktorej bede mogl troche zarobic
Dzieki za rade na temat czcionki,a jaka Ty bys zaproponowal??
bardzo prosze pisz "chce" lub "chcę" a nie "chcem" bo jak widze chcem poszlem wyszlem i inne takie wyrazy to odechciewa mi sie jakiekolwiek rozmowy...
a co do strony wejdz na przyklad tuta: http://osiolki.net/tabelki/ po pierwsze zobaczysz jak mozna zrobic ladnie wygladajaca strone z samym tekstem ( bez grafiki - te komiksy sa zbedne ) a po drugie poczytasz o standardach pozdrawiam
dzieki,juz sprawdzam a co do mojej pisowni zobacz co mam pod nickiem:Dtaki juz jezdem:P
Zielczi, w obecnych czasach nie jest problemem zdobyc papier na bycie dyslektykiem. Jest to bardzo wygodne bo mozna tlumaczyc swoja glupote i brak znajomosci ortografii. Nie przekonasz mnie, ze nie wiesz, ze pisze sie "chcę" zamiast "chcem" albo "jestem" zamiast "jezdem".
Wiem, ze jest to offtopic ale jest to rowniez dobra rada. Jesli bedziesz tak pisac to zapewne nie kazdy bedzie Cie traktowac powaznie.
Nie,wiesz jaki jest moj problem,bo ja znam zasady ortografi ,wszystkie tylko ze jak sie spiesze to nie zwracam na nie uwagi...Dzieki za rade:D
|
|