Zapoznałem się ze stroną :) Na pierwszy rzut okna całkiem przyjemna. Niestety czcionka jest jakaś mało czytelna. Powinno byc więcej zdjęć w galerii i lepiej to przedstawione. Typu działa przed i po, bo widziałem tam własnie kilak zdjęć i fajnie to obrazuję co potrafisz. Niemniej koszt 2-4 k to faktycznie wydaje sie sporo :) Oferta też jest jakaś mało czytelna, sporo wg mnie należało by poprawić. I Tu pisze od strony usera czy klienta bo sam lubie prace w ogrodzie :)
Wg mnie powinieneś jednak kogoś zatrudnić bo myślę, że nawet student za 200-300 zł zrobic o wiele lepiej to niz jest teraz a jeśli Cie nie stać na profesjonalistów to w międzyczasie wydaj te pare stów. Do tego jakis tani ale juz nie darmowy hosting i włąsna domena. To nie są duże koszty a jak widzę u kogoś darmową domene to mnei przynajmniej to odstrasza. Bo to naprawdę niewielki koszt i brak takowej na stronie firmowej zniechęca mnie do korzystania z jej usług. Niestety jakość strony internetowej świadczy w pewien sposób o samej firmie. Nie liczyłbym na jakiś klientów z niej.