|
Prosze o pomoc w uzyskaniu informacji na temat witryn int. |
Prosze o pomoc w uzyskaniu informacji na temat witryn int.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam jestem studentem 3 roku zarządzania jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej i został mi jeszcze jeden rozdział do dokonczenia pracy mianowicie chodzi o "Znaczenie Internetu w działalności marketingowej wybranych firm". Probowałem pisać do marketingowców z róznych firm (posiadających witrynę) na własna reke niestety nikt nie chciał pomóc lub w ogole nie otrzymał moich zapytań, być może moje maile zostały potraktowane jak spam. W pierwszym podpunkcie tego rozdziału musze umieścić opis firmy i to jest najmniejszy problem. W drugim "Wykorzystywanie witryn internetowych w marketingu wybranych firm "chciałbym sie dowiedzieć cos na ten temat od rozmówców. Przygotowałem juz formularz do wypełnienia. Możliwe ze tutaj znajdę kogoś życzliwego czekam na odpowiedzi pozdrawiam .
:-) kim są te 'wybrane firmy' ... i coż to za niesamowity tytuł pracy :-)
Witam efekt to nie jest tytuł pracy tylko rozdziału dokłanie trzeciego. Problem w tym ze nie wybrałem jeszcze firm do pracy dlatego napisałem posta z prósbą. Nastepnym razem przeczytaj dokładniej bo takie odpowiedzi na pewno nie zwiększa zainteresowania tym postem pozdro.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Prosze o pomoc w uzyskaniu informacji na temat witryn int.": - Proszę o pomoc w uzyskaniu leasingu - Proszę o pomoc w uzyskaniu leasingu - Prosze o pomoc chce otworzyc firme potrzebuje informacji - szukam informacji na temat po kl 6.2 w pomorskim - Potrzebuje informacji na temat Biura Rachunkowego.
• Strona 1 z 1
|
|