witam
jak w temacie...
mam około 1 000 no moze 1 500 zł do zainwestowania, oczywiście nie chce stracic tej kasy , morduje sie juz z tym ;/ bo teraz wiadomo zima i nie ma gdzie dobobic ;/ a musze do czerwca dorobic sie 3 000 zł bo tyle mi brakuje do motorka Enduro :) z internetem i allegro mam doczynienie od niemal 6 lat ;] mam stały dostęp do internetu. handowałem sporo na allegro, no nie powiem że mi sie to nie opłacało bo kupowałem i sprzedawałem fony i miałem minimum 40-60 zł zysku na telefonie a nieraz nawet 100 zł :) ale wiadomo to troszke z tym jest roboty i oczekiwania a kupców już tylu nie ma.... interesuje sie niemal wszyskim, komputery , telefony , elektronika , elekrtyka , sprzęt dj , audio , umiem tez robic stronki www, ale wiecie nie samodzielnie pisze tylko z kreatorami ..... itp. wiadomo ze jest kupe sposobów na allegro żeby zarobic ( kupic > sprzedac ) ale no dużo czasu to zajmuje ! moze wy mi podarujecie jakies pomysły ? widziałem sporo ofert na necie jakeis wypełnianie druczków itp. moze to sie opłaca ? albo obsługa maila ?
próbowalem już eurobare, ale to pic na wode....a co do progamów partnerskich to też nie wydaje mi sie to za dobry sposób....
prosze pomózcie mi bo musze zarobc jak najszybciej tą kase potrzebuje jej by spełnic swoje mazenie :))) motorek ENDURO :) a cały czas oszczędzam , a to do pracy śmigałem i wogóle wszzystko co sie da , praca w wakacje , praca na jesieni ;/ mam dosc , chce cos zarobic łatwo i przyjemnie !
prosze o pomoc moze wy cos poradzicie ;]
moje GG : 7646950