|
Prowadzę działalność i chcę nowego lokalu. |
Prowadzę działalność i chcę nowego lokalu.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam Serdecznie. Mam pytanko. Prowadzę salon fryzjerski pod poznaniem od ponad roku, gdy zaczynałem nie skorzystałem z dotacji na założenie działalności gospodarczej. Udało mi się wynająć w pobliżu miejsca gdzie mieszkam zakład lecz bardzo dużo płace za dzierżawę. Przez ten czas zdążyłem się wybudować i chciałbym przenieść mój salon do nowo wybudowanego miejsca dodam ze kilka ulic dalej. Problem w tym, że nowe miejsce musze od nowa zagospodarować kupić sprzęt i zrobić jeszcze jedno miejsce pracy. Projekt nowego salonu już jest. A pytanie moje takie czy mogę skorzystać z jakiś dotacji na nowy salon i gdzie się o to starać w UP czy starać się o dotacje z UNI
Z UE będzie ciężko. Zainteresuj się dotacją na wyposażenie lub doposażenie stanowiska pracy z PUPu.
Dzięki za pomoc, zrobie jak mowisz. Może ktoś jeszcze pomoże mi w tym temacie?
Popieram Wojtka propozycje - PUP, to chyba najlepsza opcja, jaka tylko możliwa. A jesli zamieszkujesz tereny wiejskie mozesz jeszcze pomyslec o PROW. Powodzenia!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Prowadzę działalność i chcę nowego lokalu.": - Prowadzę każdą działalność w trójmieście!!! - dotacje unijna jeśli działalność prowadzę mniej niż rok ? - Prowadzę działalność gospodarczą, mam zostać prezesem spółki - Wynajem lokalu pod działalność gosp. - Wynajem lokalu a warunki pod działalność...
• Strona 1 z 1
|
|