Jestem bardzo ciekawa co w temacie jest nowego..... moze jakies dzialajace oddzialy w Trojmiescie???
Pozdrawiam
|
Prywatna poczta |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jestem bardzo ciekawa co w temacie jest nowego..... moze jakies dzialajace oddzialy w Trojmiescie???
Pozdrawiam
witam
nieprzeczytalem do konca tematu bo mi sie nie chcialo ale czytalem w gazecie "forbes" ze prywatna poczta to nie nowosc nie wiem jak z przepisami ale poczta miala problemy strajki w polsce jest juz kilka wiekszych operatorow pocztowych chodz by "inpost" zauwazylem ze przez 3 strony wypowiadaja sie 3 osoby ;] nie wnikam jest to dobry pomysl ale post w/g zostal zalozony tylko do promocjii tej poczty pozdrawiam
Też jestem ciekawy, jak sprawa się rozwinęła.
Jeśli się rozwija, to proponuję otwarcie punktu w Parczewie i mógłbym wozić te listy na trasie przez Lubartów do Lublina. Codziennie jeżdżę do i po Lublinie. romanserwis.pl
Witam, a ja właśnie od dwóch dni jestem zatrudniony, w PCD. w Puławch.Na razie jeszcze, listów niewiele, jednak mysle że szybko się to zmieni, wiele firm jest zainteresowanych zmianą operatora pocztowego, mam na myśli PP.
QUBANO
Zapomniałeś dodać, że żeby stowarzyszenie "pozwoliło" komuś otworzyć placówkę życzy sobie kilka tysięcy za wykupienie "licencji na wyłączność" czy coś w tym stylu. Tylko nie ma gwarancji, że do tego miasta wejdzie inny operator pocztowy. Jeszcze jedno na pierwszej stronie wymienione są miasta gdzie niby działacie. Obdzwoniłam kilku znajomych i stwierdzam, że szeeeeeeerokim łukiem mijacie się z prawdą. Robicie sobie reklamę na forum, żeby naciągnąć na licencje.
chłopaki stworzyli coś takiego na tym forum jak faq:/ kilka osób pyta i jeden wszechwiedzący odpowiada:/ żenada:/
|
|