Witam serdecznie, szukam osoby firmy która pozyczy mi pod weksel i umowę cywilną prawna 20 tys zł. Procent do uzgodnienia. Czas spłaty 2 lata. Bardzo zalezy mi na czasie. dlatego prosze o onkretne ofery na priv.
Pozdrawiam wszystkich
|
Prywatna pożyczka |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie, szukam osoby firmy która pozyczy mi pod weksel i umowę cywilną prawna 20 tys zł. Procent do uzgodnienia. Czas spłaty 2 lata. Bardzo zalezy mi na czasie. dlatego prosze o onkretne ofery na priv.
Pozdrawiam wszystkich
Czy udało CI sie osiągną taki kredyt?
Pinie potrzebuje pożyczki w wysokości 200000zł, na możliwie długi termin, moje dochody wraz z zona to ok 5000zł netto. Wpadłem w niezłe g.....o...i nie mogę się wyplatać. Bank nie udzieli mi kredytu bo jestem w BIK. proszę o pomoc
Witam. Interesuje mnie pożyczka prywatna 20000 tyś zł,na okres 6 m-cy.oprocentowanie oraz wszelkie warunki do uzgodnienia .Bardzo pilne,proszę tylko o poważne oferty.
Mój nr 626623396
Wtam.
Poszukuję pożyczki prywatnej w granicach 20 000tys. pod zastaw hipoteki (wartość w granicach 70 000tys.),prowadzę działalność gospodarczą z której uzyskuję dochody.Pożyczka na rozwój tej działalności. Proszę o poważne oferty, % do uzgodnienia,na okres pół roku. Pozdrawiam.
jesli post jest nadal aktualny to prosze o kontakt na pw,
myślę że uda mi się pomoc pozdrawiam
na wstepie che pozdrowic wszystkich forumowiczow gdyz jestem tu nowy. potrzebowal bym kredytu prywatnego w wysokosci 50 tysiecy zlotych. aby rata miesieczne nie przekraczala 1 tysiac zlotych. okres i % do uzgodnienia. jestem w stanie oddac nawet 90 tysiecy czyli okres 90 miesiecy. mozliwa szybsza splata. pieniadze sa mi bardzo szybko potrzebne gdyz musze kogos wyciagnac z dlugow. prosze o powazne oferty i o pomoc. pozdrawiam.
lub mniejsze kwoty
czekam na propozycje podpiszemy umowe weksel itp przykladowo gdy ktos pozyczy mi 20 tysiecy na 96 miessiecy rata w banku np pko wynosi 500 zł ja jestem w stanie oddawac 600 takze 9600 zł mozna zarobic!!!!!!!!!!
Witam. PILNIE na JUŻ potrzebuję 20000. Uczciwie informuję, że nie mam zastawu. Ale uczciwą pracę i jestem dorosłą kobietą. Czy mogę prosić o pomoc? Moge spłacać miesięcznie 600 zł. Umowa cp, weksel, itp. Wszystko do uzgodnienia. Dziękuję.
też chciałabym mieć zawrzeć cywilną umowę pożyczki
Witam . Myśle ze jestem w stanie pomóc .
Prosze odezwac sie na PW . Pozdrawiam Serdecznie.
Witam! Pilnie potrzebuję pożyczkę 250tys.zł na zakup domu. Kto pożyczy? Mój nr tel. 722311040 lub 663600122
Witam -takze potrzebuje pożyczki na budowę mam pozałatwiane wszelkie formalnosci ,jednak ze wzgledu na to ze mąż pracuje w Czechach i cześć dochodu nie jest z tytułu pracy= mamy problem z uzyskaniem kredytu na początek jakieś 100tys -póżniej bedziemy myslec dalej mam pod zastaw mam działkę 0.34ha[ w zasadzie na wybudowanie i ukończenie potrzeba 250tyś]oferty proszę na mój profil
Witam.
Potrzebuje pożyczki w wysokości 30 tyś.zł.,na dłuższy czas.Posiadam działkę budowlaną 22 ary,w części zabudowana nowy dom w stanie surowym otwartym.
Witam potrzebuję pożyczki max 6 mieś na kwotę ok 100tyś, szybko i sprawnie dobre warunki, czekam na kredyt a kasa pilnie teraz potrzebna. Konkretnych i zdecydowanych zapraszam po więcej informacji
|
|