|
Prywatne przedszkole - strona 4 |
Prywatne przedszkole
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
a mówiłem znam temat moja żona jest pedagogiem przedszkolnym wiec rozumiecie siłą rzeczy wiem co nie co.
Osobą, które są zainteresowane tworzeniem działalności opartej na formie wychowania przedszkolnego proponuje zapoznać się z innymi rodzajami tych form - "punkt przedszkolny" lub "zespól przedszkolny". Ze względu na to, iż forma wychowawcza podobna, natomiast przepisy łagodniejsze.
tak to prawda , mnie sie wydaje że klub przedszkolaka to najlepsze rozwiązanie
Coś „bąkali” o złagodzeniach przepisów dla przedszkoli.
Polecam Wam artykuł, a właściwie obszerne opracowanie na temat zakładania, prowadzenia oraz zadań i wyzwań, jakie stoją przed takimi nowoczesnymi przedszkolami. Jeśli jesteście zainteresowani tym tematem, to może się to komuś przydać. Tekst jest w dwóch częściach, a można go znaleźć na stronie projektu Społecznie Odpowiedzialna Uczelnia (spolecznieodpowiedzialni[.]pl).
troche się orjętowałem w tym złagodzeniu no i nie wolno urzyć w nazwie słowa przedszkole jak i w opisie działalności wtedy to staje się łatwiejsze .
Witam. Potrzebuje do pracy magisterskiej biznes plan przedszkola a dokładnie:
plan przychodów, zatrudnienia i płac, inwestycyjno remontowy, plan kosztów, plan wdrożenia przedsięwzięcia. Za jakiekolwiek informacje bardzo dziękuje.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Prywatne przedszkole - strona 4": - PRYWATNE PRZEDSZKOLE - Prywatne przedszkole - Przedszkole prywatne, żłobek - Jak otworzyc prywatne przedszkole - DOTACJA NA PRYWATNE PRZEDSZKOLE
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|