|
PRZEBRANZOWIENIE |
PRZEBRANZOWIENIE
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam serecznie wszystkich, przegladam rozne posty i pomysly na zarabianie pieniedzy ale jak narazie na nic nie wpadlem co by mi odpowiadalo, posiadam punkt o powierzchni 20m/2 na pierwszym pietrze w samym centrum 25tys miasta, nizej znajduje sie duzy sklep spozywczy, obok na tym samym pietrze co moj punkt jest bar z jedzeniem, pietro wyzej jest fryzjer, agencja kredytowa i biuro rachunkowe wiec przeplyw ludzi jest dosc spory, niedaleko jest szkola, bank, obecnie prowadze w tym punkcie sklep z odzieza mlodziezowa meska ale to wszystko ma sie ku koncowi i chcialbym sie na cos innego przebranzowic tylko nie mam pojecia co by dobrze szlo w takim punkcie, dysponuje ok 8tys kapitalu na poczatek moze by mi sie udalo zalatwic jeszcze dotacje z UP ale brak mi koncepcji na co to przeznaczyc. Moze ktos z was moglby poswiecic chwilke swego czasu i podpowiedziec mi cos z wlasnego doswiadczenia. POZDRAWIAM.
Witam!
Zacznij sprzedawać te rzeczy przez internet powiększy Ci się rynek zbytu lub podnajmij lokal pod biuro <= najlepiej zadzwoń do większych firm i zam zaproponuj i dal ogłoszenia w prasie pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|