|
PRZEDSIĘBIORCY - korzystacie z lokalizatora Zumi.pl? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam, co sądzicie o lokalizatorze Zumi.pl? Korzystacie z niego szukając firm, usług itp.? Czy wg Was dobrym pomysłem jest zainwestowanie w płatny wpis w tym lokalizatorze. Płatny wpis daje m.in wysoką pozycję w wynikach wyszukiwania, większą ilość danych o firmie w wizytówce i więcej słów kluczowych po których można znaleźć waszą firmę. Chciałbym poznać Waszą opinię. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Wolę korzystać z Panoramy Firm.
Kilka razy, jakoś nie mam czasu na takie szukanie, wolę Google.
Niestety Zumi niezbyt sie popisuje strona techniczna,zglaszalem w formularzu ich nieprawidlowosci w bazie odnosnie mojej firmy,dostalem informacje ze beda sie kontaktowac telefonicznie w ciagu 10 dni ze mna...niestety mija kolejny miesiac a tu cisza,dali mocna reklame w tivi etc ale badzmy szczerzy wszyscy ktorzy wspolpracuja z Onetem nie moga miec szans na wybicie sie i utrzymanie pozycji w/g mnie bo Onet nie dba o swoich klientow.Baze maja duza,portal latwy w obsludze ale PF to poki co u mnie czolowa reklama z ktorej mam najwiecej zlecen,mam nadzieje ze jak skoncze rozbudowe firmy,stworze www,nowa oferte plus pozycjonowanie etc bede mial jeszcze wieksze zyski
Wszyscy pięknie wysławiają się podczas reklamy, czy podczas telemarketingu. "Ma się poprawić" w wyszukiwarce, a tymczasem często okazuje się, że nic się nie poprawia, poza dochodami reklamodawców. Ale to uwaga ogólna, czasem się zdarzają wyjątki. Z zumi.pl nie korzystałem na razie.
Wrzuciłem ich adres www. na pomiar Page Rank i wyszło w Google zero! To nie świadczy za mocno o zumi.
|
|