|
Przedstawiciel na Ukrainie |
Przedstawiciel na Ukrainie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Hello! Prześlij swoje zainteresowanie Ukrainą. Ja też obywatelstwo ukraińskie. Mówię ukraiński, rosyjski, polski (niewiele), angielski (troche) językach. naprawdę chcą robić interesy z Polska. Słuchaj na wszelkie propozycje w tym zakresie. Alexander
Witaj, z której części Ukrainy jesteś, co bys chciał robić, jakie masz kontakty, jestem otwarty
pozdrawiam
Jestem skłonny słuchać żadnych ofert od zainteresowanych stron. Jestem z miasta Ługańsk.
Privet !Alexander,masz skype? ja szukam producentow pelletu na Ukrainie.Henryka
Prosze o kontakt na pv.Marzena
marzenka,
pasztet był 7.10.2010r ostatni raz na forum, masz nadzieję że się tobą zainteresuje??
Witam wszystkich. Przepraszamy za które nie udzieliły odpowiedzi na wiadomość. Miałem "wielkie rzeczy". Teraz jestem w kontakcie.
Witaj powiedz jakie masz mozliwosci ramir мавпа onet точка eu
Radomir79, Odpowiedź w PV.
odezwij sie do mnie na priv....
czesc kolego jaki towar cie interesuje odezwij
Jak możesz skontaktuj się ze mną na priv to pogadamy znam rosyjski i mam kilkanaście pytań do Ciebie
Wszystkie odpowiedzi osobiście.
mieszkam na Ukrainie znam rynek tel.886355602
Czesc! Mieszkam na Ukrainie we Lwowie, znam jezyk polski. Dobrze znam rynek ukr. Jestem zainteresowany robic bizness. Jezeli potszebien czlowiek na stronie ukrainskiej to jestem gotowy
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Przedstawiciel na Ukrainie": - Przedstawiciel na Ukrainie - Przedstawiciel na Ukrainie - interes na Ukrainie - Inwestycje na Ukrainie - biznes na Ukrainie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|