|
PRZEDSTAWICIELSTWO NA RYNEK UKRAIŃSKI |
PRZEDSTAWICIELSTWO NA RYNEK UKRAIŃSKI
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
WITAM! POSZUKUJE FIRMY ZAINTERESOWANEJ WEJŚĆEM NA RYNEK UKRAIŃSKI.POPROWADZE PRZEDSTAWICIELSTWO HURTOWNIE LUB INNE PROPOZYCIE.
DOBRYJ DEN!YA HOTELA VAM PREDLOZHYT MASLO RAFERIROWANOE. I HOTELA S VAMI SOTRUDNICZAT,MOZHET I SOVMESTNYJ BIZNES.ZHDU NA VASH OTVET. DOSVEDANYA
WITAM! JESTEM ZAINTERESOWANY WEJŚCIEM NA RYNEK UKRAIŃSKI. I OTWORZENIA PRZEDSTAWICIELSTWO MOJEJ FIRMY NA UKRAINIE.PROSZĘ O KONTAKT NA P.R.
Witam
Jestem zainteresowany wejściem na rynek Ukraiński z wypełnieniami do drzwi pcw i aluminiumna wyłączności proszę o kontakt 606470734
Witam !
Zlecę przedstawicielstwo firmy : kraje które mnie interesują Rosja, Białoruś, Ukraina, Litwa. Ilości hurtowe odzież używana 1gat, cream. Cena bardzo konkurencyjna.
DYSPONUJEMY KONKRETNYMI I SPRAWDZONYMI OFERTAMI-ZLECENIAMI OD
FIRM ROSYJSKICH. GWARANTUJEMY OPLACALNOSC PRAC I WYPLACALNOSC OFERENTOW - W RAMACH REALIZOWANYCH KONTAKTOW. PO ZLOZENIU PRZEZ WAS OFERTY GWARANTUJEMY W CIAGU 3-DNI ODPOWIEDZ ORAZ KOSZTORYS (bezplatnie i w kazdym przypadku) . Na zlecenie zabezpieczymy obsluge prawna, transport i ubezpieczenie kontraktu. KONTAKTY OSOBISTE NALEZY KIEROWAĆ NA NASZ POLSKI NUMER +48 603 059 355 www(kropka)mimos(kropka)pl.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "PRZEDSTAWICIELSTWO NA RYNEK UKRAIŃSKI": - PRZEDSTAWICIELSTWO NA RYNEK UKRAIŃSKI - Opony przyjmę przedstawicielstwo na rynek Ukraiński - Poszukuje części samochodowe na rynek Ukraiński - szukam Pracy! tłumaczenia rosyjski/ukrainski - Szukam pracy tlumacza (polski/rosyjski/ukrainski)
• Strona 1 z 1
|
|