|
Przegląd za 50zł czy to się opłaca? |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
Widziałem gdzieś temat o motoryzacji więc postanowiłem zapytać. Otóż w ten weekend organizowana jest jakas akcja w volvo gdzie dokonują przeglądów za 50zł.Niby wszystko pięknie ładnie ale nie rozumiem kilku rzeczy.Czy jezeli dokonam przeglądu i oni coś wykryją to jestem zobowiazany do naprawy w ASO? czy to jest że tak powiem moja wolna wola. I jeszcze jedno pytanie co jeśli podczas przeglądu nie znajdą żadnej usterki? czy wtedy nie wezmą pieniędzy za przegląd? szukałem odpowiedzi na te pytania na stronie głownejvolvocars.pl ale tam nic o tym nie piszą :( chyba że jest jeszcze jakas inna stronka
Często są organizowane takie akcje, oni bynajmniej na tych przeglądach nie zarabiają.
cos o tym wiem bo niedawno sam sie orientowalem w podobnej kwestii. Przede wszystkim wejdz na strone z ta promocja http://volvowiosna.pl/wiosna2008/ wszystko jest tam wyjasnione ale glowi scislosci
jesli nie znajda usterek w twoim aucie nie pobieraja oplaty jesli znajda usterke w twoim aucie biora 50zl ale jesli pozniej naprawisz u nich auto to to 50zl jest wliczane w koszt naprawy czyli innymi slowy placisz wtedy za naprawe mniej. To jesli chodzi o przeglad bo jesli chodzi o naprawy to sa jakies rabaty na czesci i sama usluge tez
|
|