Witam
Planuję wydzierżawienie od gminy części boiska gminnego i wybudowanie tam profesjonalnego boiska do beach soccera. Mam kilka firm budowlanych zaprzyjaźnionych oraz posiadam już projekty takiego boiska. Mam jednak pytanie. Jak załatwić żeby i Gmina i moja osoba były zadowolone.? Z czym iść do gminy, czy istnieje możliwość darmowego wydzierżawienia części boiska skoro na tej części nie będą pobierane opłaty, nic nie będzie grodzone, wszystko będzie dla mieszkańców, jedyne co to chcę być właścicielem tego boiska, chcę tam organizować moje imprezy sportowe, posiadać olbrzymią powierzchnię reklamową i nie martwić się o zgody i pozwolenia od gminy na byle zmianę na boisku. Na ile lat ewentualnie mógłbym taki teren wydzierżawić?
Wiem, że wielu skrytykuje mój pomysł, powie że po co robić coś na czym się nie zarobi. Dlatego od razu odpowiem, że do sukcesu planuję dojść spokojnie bez pośpiechu, a sądzę, że zapis w cv że posiadam własne boisko na którym organizuje porządne imprezy skłoni wielu pracodawców do zatrudnienia
pozdrawiam