Dobry
Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa przeniesienia firmy z Polski do Czech lub Slowacji. Jak taka sprawe zalatwic na Slowacji. Jakie sa zasady prowadzenia firmy w tych krajach.
|
Przeniesienie firmy za granice - Czechy lub Slowacja |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Dobry
Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa przeniesienia firmy z Polski do Czech lub Slowacji. Jak taka sprawe zalatwic na Slowacji. Jakie sa zasady prowadzenia firmy w tych krajach.
pytanko....
po co przenosic firme na slowacje itp.... nizsze oplaty za dg pzdr
bo mi sie Polska nie podoba. Wszystko co tu sie dzieje. Po za tym jak napisales mniejsze oplaty za dg
:lol:
powiedz cos wiecej na temat oplat..
ciekawi mnie to pzdr
dokladnie nie wiem jakie sa oplaty za dg wiem ze o wiele mniejsze. poztym us nie jest taki upierdliwy i mozna sie dogadac. Wszystko jest naduzy plus. Jeszcze troche i do widzenia Polska powiem. Kraj kaczuszek. Kwaaaaaa Kwaaa :smile:
Witam.
Czy wiesz juz cos wiecej na temat zalozenia firmy na Slowacji? Jest to ciekawy temat na ktory tez bym sie cos wiecej chcial dowiedziec, poniewaz tez tym jestem zainteresowany. Pozdrawiam
To jest po prostu niesamowite;] I jakas mania;] wszyscy uciekaja na słowacje (w sumie sie nie dziwie) - moi rodzice przykładowo robia to samo z tym ze nie przenosza firmy - tylko otwieraja tam "nowa" - tam jest czysty raj:)) - jade tam na 3 miechy zarobie jak na wyspach.. :P
Mozna poprosić o blizsze informacje??
Powiedzmy że chce założyć z.o.o Jaki musze mieć kapitał zakładowy, jakie opłaty, jakie podatki. Pozdrawiam
Mam podobne pytania do poprzednika, a nie wiem skąd mógłbym się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat. :sad: Jeśli ma ktoś takie info, to niech się podzieli, bo dużo osób może na tym tylko zyskać :twisted:
w czwartek/piatek bede mial info na ten temat to sie z wami podziele
[ Dodano: Czw Kwi 27, 2006 11:00 am ] Dobra narazie wiem tyle;] -Trzeba miec zameldowanie, jak masz zameldowanie idziesz z umowa najmu lokalu po wpis do ewidencji pozniej urzedu skarbowego;] hihi wiem ze nie za wiele powiedzialem ale tyle sie dowiedzialem:/
|
|