Witam, mam dojście do państwowych przetargów we Francji. Na przetargach można nabyc: samochody, samochody po policji, samochody po rządzie, samochody zajęte przez komorników, autobusy, ciągniki siodłowe, ciężarówki, cysterny, naczepy, maszyny budowlane, sprzęt specjalistyczny (koparki, ładowarki, walce,solarki itp), komputery... DOSŁOWNIE WSZYSTKO. Osoboscie byłem tam juz kilka razy, moge pokazac faktury zakupu i udowodnic jak niskie są tam ceny!!!!!!!!!!!!!! Przykładowo: Renault Megane 2001 klima, metakik srebdny, 1.6 benzyna - 800 euro !!! Renault Scenic 2002 rok 1.9 dCI 1700 euro! Solarki przyczepy - 150 euro, solarki duże: 300 euro i duzo duzo innych. Szukam inwestora, osobę która wyłoży kasę. Temat znam bardzo dobrze, mam tłumacza oraz zorganizowany transport z którym jestem w stałej współpracy.
TYLKO POWAŻNE OFERTY WSPÓŁPRACY ! NA PRAWDE MOŻNA ZAROBIC ! SZUKAM UCZCIWEGO WSPOŁNIKA !
KONTAKT: gadu-gadu: 1287382 , komórka: 504-025-714, (kiedy jest wylacozny napisz smsa, niekiedy nie mam zasiegu na ORANGE w domu). Pozdrawiam
Jestem ze Śląska