|
Przeżycia - śmieszne, zaskakujące, fascynujące |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Czy uważacie, że jest jeszcze miejsce na serwis społecznościowy integrujący ludzi o wspólnych zainteresowaniach przeżywających swoje przygody oraz wrażenia ?
Na pewno jest.
Mamy gotowy serwis i domene http://www.przezycia.pl na której powstanie w ciągu kilku dni serwis :)
Może warto było by zaprosić do współpracy oraganizatorów wydarzeń które mają wpływ na PRZEŻYCIA ... chcielibyśmy prezentować relacje z ekstra imprez na podstawie konkretnych prezentowanych PRZEŻYĆ uczestników ( zdjęci, fimy itp - czy to mam sens ?
moge Ci zaproponowac kilka takich PRZEZYC ;p
a konkretnie mam tutaj na mysli informacje z roznych imprez .... takich troche bardziej "innych". Jak sporty extremalne, inscenizacje walki rycerskiej itp
Dobry pomysł, będzie kontent a przy okazji promcja fajnych imprez - jak ruszymy dam znać
Jeszcze mam jedną sprawę,
kierujemy ten serwis do ludzi którzy mają powyżej 16 roku życia, chcemy zachować poziom treści i pomimo również śmiesznych przeżyć zależy nam na utrzymaniu jakości wpisów - co powinniśmy zrobić aby nie pojawiały się wpisy na pograniczu wulgaryzmów i głup................... . Oczywiście nie zamierzmy ignorować młodszych kolegów z tym że nasza grupa docelowa to 16 - 35
wprowadzic szereg moderatorow ktorzy, po pierwsze beda zatwierdzac dodawane przezycia, a po drugie, beda poprawic bledy ort i styl.
Może jest na forum przedstawiciel firmy posiadającej w ofercie produkty lub usługi związaną z ,,Przeżyciami,, zainteresowany programem promocyjnym. Mamy pomysły na interaktywne akcje promocyjne związane z naszy przyszłym serwisem ( przeżycia zwązane ze stylem życia, komunikacją itp )
Pokaz walki rycerskiej moze byc ?
Oczywiście, to napewno są przeżycia i to nie małe ...
Jak słucha wiadomości to codziennie krew mnie zalewa ....
Czy jest ktoś, kto zajmuje się organizacją imprez ekstremalnych? Chciałbym zrobić relacje z przeżyć uczestników po i w trakcie imprezy
fajna rzecz i stosunkowo tania - za 100 zlotych w aeroklubie rybnik gotartowice przelecialem sie szybowcem akrobacyjnym - petle beczki - caly program przerobilismy :-D
Polecam kazdemu. Po prostu zadzwonilem, przyjechalem, i po godzinie czekania rozmowa: - leciales kiedys czyms? - taa, wizzair'em. - no to lecimy :)
Czy na forum jest przedstwieciel TV ktory może doradzić do kogo zgłosić się z super pomysłem na program oraz cykl imprez związanymi PRZEŻYCIAMI ?
|
|