|
Przyczepa bilboardowa - strona 2 |
Przyczepa bilboardowa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
I jak sie powodzi ten interes,czy ktos z autorów rozpoczął juz biznes??
Otwieram biznes 1 lipca;) jutro jadę kupić samochód
no proszę. I tylko z jedna przyczepa startujesz? jaki przewidujesz z niej dzienny dochód?
Dostałeś to dofinansowanie? Starałeś się o dofinansowanie z UE czy PUP? Pomysł na własny biznes uważam że jest dobry. Sam ok 1,5 roku temu się na tym zastanawiałem ale przerażało mnie to, że musiałbym spędzać np. 8 godzin dziennie w samochodzie i to jeszcze jazda żółwim tempem. Kupujesz jakąś osobówkę z dieslem czy jakiegoś małego dostawczaka typu transporter, Vito?
a może mini bilbort na wózku i po chodnikach spacerkiem ;)
Kupiłem wczoraj LAGUNE II 2003r 1.9dci dostałem dotacje z pup ;] Na początek jedna przyczepa. Jeżeli chodzi o cenę dzień takich usług to ustaliłem 199zł
to co z tym wózkiem bilbordowym;)
powiem ci że to jest tak niepoważne że aż ma szanse na sukces :)
Mi też się bardzo podoba.. Może nie jako pomysł na biznes, z którego będziemy żyć, ale jako dodatek super. Pytanie za 100 punktów, kto zna stawki za taką reklamę? Ja mogę powiedzieć tylko tyle, w zeszłym tygodniu moja firma (w której pracuję) zlecała gościowi jazdę z dużym mobilem (przyczepka z billboard'em) za 30zł brutto za godzinę. Nie musiał cały czas jeździć, miał się też ustawiać w miejscach o dużym natężeniu ruchu ludzi. Kwestia zgodności z prawem. Czy jakiś przepis reguluje tą kwestię? Czy jeśli wezmę wózek, obkleję go plakatami, a do tego z głośnika poleci jakiś tekst reklamowy, czy to zgodne z prawem? Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Przyczepa bilboardowa - strona 2": - Przyczepa ! - Przyczepa reklamowa - Przyczepa SYGNALIZACYJNA U-26 - Transport BUS + PRZYCZEPA - przyczepa gastronomiczna
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|