Wiem ze temat byl napewno nie raz na tym forum walkowany ale nie moge sie obecnie doszukac postu opisujacego to zagadnienie...
Interesuje mnie jak wyglada sprawa z postojem takiej przyczepy, gdzie wolno jak wolno i za ile wolno :)
Pozdrawiam
|
Przyczepa gastronomiczna |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wiem ze temat byl napewno nie raz na tym forum walkowany ale nie moge sie obecnie doszukac postu opisujacego to zagadnienie...
Interesuje mnie jak wyglada sprawa z postojem takiej przyczepy, gdzie wolno jak wolno i za ile wolno :) Pozdrawiam
Zależy o jaką przyczepę Ci chodzi> Mogę powiedzieć tyle ze, wiele osób decyduje się na małe przyczepki gastro. Stawia się je na przyczepie samochodowej na jednej osi. Koszt budowy takiej przyczepy-gastro to ok 5kPLN + przyczepa. Cena z przed kilku miesięcy. Cała linia wydawcza jest robiona z blachy nierdzewnej INOX. Ale ten materiał ostatnio poszedł w górę ok 70%. Nasz firma zbudowała ich ok.5/przez ostatni rok/dla jednego klienta. Wózki stawia w supermarketach lub przed wejściem. Jaki płaci za to czynsz nie wiem ale napewno nie zajmuje miejsca więcej niż 2m².
Asortymet-HotDogi ! Pomyś może coś z kebabem ale ostatnio powstaje wiele punktów które sprzedają również kebaby( tylko na większycz przyczepkach ) Jak coś bedziesz potrzebował to pisz.
|
|