|
Przyjmę towar w komis lub kupię w hurcie |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
‹ Oferty Towar
Autor
Wiadomość
Przyjmę towar w komis lub kupię w hurcie, oczekuję propozycji, jestem zainteresowany każdą ofertą którą przeanalizuję i dam odpowiedz
Dolanczam się do tematu.Info na pw .
Witam.
Dolaczam sie do autora , wiadomosci na PW lub gg 444317
kolorowa kostka granitowa szczegoly PW pozdrawiam:)
dolaczam sie chetnych na priv;)
Witam a co was interesuje ? jeśli prowadzisz sklep czy jakis hurt to mamy ofertę dla ciebie, mianowicie mam ofertę dla sklepów ! nie jest to retur ale nowy produkt.
Dość dobrze prosperujemy na Śląsku, a podziałamy też w całej Polsce, wiec jeśli prowadzisz sklep, mamy dla was ofertę, Pewne jest że niema czegoś takiego jak biznes za 20 tys który pozwoli nam to pomnożyć w ciągu miesiąca w 100% bo jak czytam o tych wszystkich co chcą importować z USA albo CHIN to aż nie wiem co powiedzie, oczywiście że można to zrobić, ale tylko raz, kupić anonimowo, szybko sprzedać, i zwinąć interes, bo sobie ludzie nie zdają sprawy ile to wszystko kosztuje kasy ! zezwolenia papiery a o gwarancjach nie wspomnę. Retury to już też się skończyły, albo się kończą, dotyczy to tych co sprzedawali w hurcie i tych co sprzedawali na sztuki z palety, no chyba że moje obserwacje są mylne to może mnie ktoś wyprowadzić z błędu, posłucham rad Wiec jeśli kogoś interesuje to oczym wyżej wspomniałem to proszę o kontakt fenner1@o2.pl lub GG 6822036 i powołać się na kontakt z BIZNESFORUM
witam,
mam do zaoferowania chemie gospodarcza z Niemiec z odzysku, sprawdzona bardzo dobra jakość znanego producenta wiecej info na PW bardzo atrakcyjna cena!!! pozdro
Okulary przeciwsłoneczne,paski, portfele, torebki damskie Dior Versace Chanel Dolce&Gabbana Prada Gucci
ILOŚCI HURTOWE zapraszam do współpracy luxus-zone@o2.pl
Witam...
Moge zaoferowac komplety kapci ładne oryginalne wzory lub same małe kapcie. anula2008@interia.pl gg 9611649
mam dostep do pierwszej klasy towaru prosto z fabrk w chinach, tu tez mieszkam , ceny sa smiesznie niskie jednak ilosc decyduje o sukcesie
Piotr
ja mam do zaoferowania pustaki ceramiczne firmy Jopek każda ilość rozmiary 44,36,25 realizacja zamówienia nie dłużej niż tydzień
Prowadzimy import i sprzedaż hurtową towarów z Turcji:
- odzieży skórzanej – kurtki, płaszcze, kożuchy z najwyższej jakości skór po konkurencyjnych cenach - jesteśmy oficjalnym przedstawicielem ds. sprzedaży tureckiej firmy wyrobów skórzanych "DELIBALTA', - wyrobów tekstylnych - najlepszej jakości bawełna, wszelki asortyment, - odzieży i obuwia - wszelki asortyment, - kosmetyków - jesteśmy oficjalnym dystrybutorem na obszarze Polski kosmetyków Firmy FONEX - nowość na polskim rynku, - olejów i tłuszczów jadalnych, - owoców i warzyw - świeżych i suszonych rosnących w Turcji, - soków - koncentraty, - winogron - dla przemysłu winiarskiego, - herbaty, kawy (oryginalna turecka), kakao i przypraw - wszelkich dostępnych na rynku tureckim, - wyroby cukiernicze - tradycyjne tureckie delicje: pismaniye lokum cezerye salep - mączka pozyskiwana z niektórych gatunków storczyków, - paliw i produktów pochodnych. Zapraszamy do współpracy.
Jakie artykuly sa interesujace, i w jakich ilosciach?
Interesuje Panstwa towar pochodzacy z niemiec? Prosze o kontakt na maila info@ro-pack.de
damskie bluzki, szyte w polsce, ladne wzory idealne do handlu na barazach gieldach.zapraszam do wspolpracy
Mamy w ofercie 9 kilowe proszki niemieckie 2 rodzaje 23 i 29 zł brutto
|
|