Witam,
W celach edukacyjnych potrzebuję przykładowego wniosku o dofinansowanie z działania 1.2
Dowolny przykład wypełnienia wniosku.
Z góry dzięki za pomoc.
marcin_b0@op.pl
|
Przykładowy wniosek o dofinansowanie 1.2 |
Przykładowy wniosek o dofinansowanie 1.2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam,
W celach edukacyjnych potrzebuję przykładowego wniosku o dofinansowanie z działania 1.2 Dowolny przykład wypełnienia wniosku. Z góry dzięki za pomoc. marcin_b0@op.pl
Witam jesli ktos ma wzor jak wypelnic wniosek to tez bym poprosila na e-mail. Glownie chodzi mi o analize finansowa. Pozdrawiam
Witam,
mogę komuś wypełnić wniosek chętni na mila
Witaj Małmax, czy jest możliwość, żebyś pomógł mi z wypełnieniem wniosku aplikacyjnego? Czekam na odpowiedź, to ważne, pozdrawiam
Potrzebuje wniosek o dofinansowanie 8.1 przykładowy wypełniony ma ktoś może i wspomoże ??
Także bym poprosił o przykładowy 8.1...
Potrzebuję przykładowy wypełniony wniosek o dofinansowanie na podjęcie działalności gospodarczej z Urzędu Pracy bądź z UE. Bardzo proszę o pomoc
Potrzebuję w celach edukacyjnych, więc mi zależy. Jeżeli ktoś by mógł mi pomóc to poproszę na e-mail. Z góry dziękuję!
Ja też bardzo potrzebuję ....pomocy.......................
Witam. Potrzebuje przykładowy , wypełniony wniosek o dofinansowanie rozpoczecia własnej jednoosobowej dzialalnosci gospodarczej z UP lub UE. bardzo prosze o pomoc. mieszkam w LUBLINIE tel.509402643
dołączam się do prośby będe składać wniosek na sklep intrnetowy
widzę ze nikt nie jest zainteresowany tym żeby komuś pomoc.
wniosek o dofinansowanie 1.2
wniosek o dofinansowanie 8.1 a może warto byłoby wskazać Program Operacyjny ?
1.2 to pewnie rpo a 8.1 to poig
ja bym pomogl bo sam pisze projekty dla firm ale jak mam komus wyslac przeciez nie moge ujawnic finansow nie swojej firmy.. ale jak macie jakies pytania to prosze pisac. pisze projekty w woj. lubelskim
Sprawdź również podobne tematy:
- Wniosek o dofinansowanie
- Wniosek do PUP o dofinansowanie - Wniosek do WUP na dofinansowanie z dzialania 6.2. - Wniosek o dofinansowanie z PUP a zmiany cen produktow - Zlozylem wniosek o dofinansowanie w ramach dzialania 2.5 - Przykładowy biznesplan. - Przykładowy biznes plan - Czym się różni dofinansowanie z UE a dofinansowanie z UP?? - Wniosek do up Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|