simka napisał(a):
Zgadzam sie ze zarabianie w internecie poplaca.. trzeba tylko ;) wpasc na pomysl , dobrze go rozreklamowac i czekac na rezultaty... jak wiadomo najwiekszy problem to pomysl bo reklama przy dobrcy nakladach przyniesie rezultaty...
Jak wielu z was i ja siedze godzinami i kombinuje z czym wejsc na rynek.. jakie jest zapotrzebowanie co moze przyniesc w skali lat zyski gdyz nie bawia mnie krotkoterminowe zarabianie....
Pomysl dobry lecz realizacja bedzie czasochlonna i bedzie wiele przeszkod... ale jak sie to przejdzie mozesz liczyc na dobre zyski... trzeba korzystac poki rynek polski jest otwarty na nowosci
Oj nie zgodzę się że najważniejszy jest pomysł. Dziennie mam kilka pomysłów i nic z tego nie wynika. Od roku rozmawiam z inwestorami i funduszami kapitałowymi bo mam POMYSŁ (przeanalizowany przez analityków, pozytywnie wniosek rozpatrzony przez UE) i d... . Do tego wszystkiego trzeba mieć jeszcze szczęście. A zawsze potrzebna jest KASA. Bez kasy w obecnych czasach ciężko. Bez kasy NK też mieli ciężko a prosili się polskich inwestorów którzy mieli ich w d... i szukali poza granicami.