|
Pub pizzeria w 5 tys gminie czy to realne?? |
Pub pizzeria w 5 tys gminie czy to realne??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. W planach mam otwarcie pubu pizzerii posiadam dość duzy budynek do malego remontu moge zainwestowac 50 tys prosze o porade czy moze sie to udac czy lepiej zainwestowac w cos innego konkurencji w poblizu nie mial bym w ogole najwyzej jeden zwykly bar "mordownie":) a najblizsze takie pizzerie 25 i 15 km prosze o rade
Znam jedną pizzerię w małej miejscowości gminnej utrzymuje się już 2 lata, 15 tyś mieszkańców ale w okolicy znajdują się 3 duże zakłady, i blisko do b. dużych miast gdzie mieszkańcy pracują. Za dużego ruchu nie ma ale skoro się utrzymuje. Prawdopodobnie z tamtych miejscowości nie dowożą pizzy do was, tak że nie będziesz miał konkurencji.
Witam,
Zastanawiam się nad czymś podobnym. Otóż w mojej okolicy istnieje pizzeria z sieci PizzaFood. Działa już z tego co wiem ponad rok. A działa w miejscowości gminnej której ludność sięga raptem 2000 osób. Jednak z tego co widzę nie jest to taki lokal jaki znamy i jaki znam się kojarzy z pizzerią. Otóż wygląda on bardziej jak pub z piwem i bilardem w którym możemy zjeść pizze. Nie tak dawno stały automaty do gry. I tak się zastanawiam z czego mają większe zyski z pizzy czy z piwa czy bilardu. Z ciekawości wszedłem na ich stronę i zobaczyłem, że mają np siedzibę w miejscowości Gródki która ma około 900 osób. Pozdrawiam
Pizzeria to mooże być za mało, ja bym dołożyła pierogi, nalesniki, kawe, piwo, soczki, lody. Jeżeli duży budynek to może zrobić jeszcze jakąs sale gdzie mozna by organizować dyskoteki i przyjęcia typu weseliska, stypy itp. Sama pizzeria to za mało, koszty miesięczne mogą Cię zjeść
Pizza na kółkach i codziennie inna wioska, znajomy dostał 40 tys dofinansowania na taki bar na kółkach :)
pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pub pizzeria w 5 tys gminie czy to realne??": - pizza w gminie - realne? - Sklep z odzieżą w gminie 15 tys os. - Jakie PKD? W gminie nie wiedza:/ - Pomysł na biznes w 7 tys. gminie
• Strona 1 z 1
|
|