Witam wszystkich uczestników biznes forum.
Jeśli ktoś z Was drodzy Państwo prowadzi działalność gospodarczą (najlepiej: sklep spożywczy, salonik prasowy, punk lotto, drobne usługi ksero, agencje kredytową czy też ubezpieczeniową), to mam dla Państwa ofertę współpracy. Zakres prowadzonej działalności nie musi obejmować tych dziedzin, które wcześniej wymieniłem. Mogą być inne, ale te wyżej wymienione na pewno będą idealnym uzupełnieniem tego, co chcę Państwu zaproponować. Oczywiście każdy przypadek należy poddać drobnej weryfikacji, która to pozwoli odpowiedzieć na pytanie czy to w danym miejscu wypali i ma sens. Może być to też idealne rozwiązanie dla osób, które chcą otworzyć jakiś interesik a nie mają koncepcji i zbyt dużej kasy do zainwestowania. Pochodzę z woj. podkarpackiego, ale szukam współpracowników na terenie całej polski. Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy zawierający ogólne info (miejscowość, jej wielkość – ilość mieszkańców, rodzaj prowadzonej działalności). Nadmienię tylko, że chodzi o pośrednictwo finansowe – na początek... Na wszystkie poważne maile na pewno odpiszę. Pozdrawiam